آشپزی

طرز تهیه رب انار ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه رب انار ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه رب انار ساده

رب انار یکی از ادویه های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در تهیه انواع غذاهای سنتی از آن استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه رب انار ساده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 1 کیلوگرم رب انار
انار آبدار 8 کیلوگرم
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر (اختیاری) 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه رب انار ساده

مرحله اول

برای تهیه یک رب انار خانگی، اولین کار این است که انار مناسب را انتخاب کنید. برای شروع انارها را خرد می کنیم سپس با قاشق به پشت انارها می زنیم تا دانه های انار خارج شود.

مرحله دوم

حالا دانه های انار را داخل تابه بریزید سپس روی اجاق گاز قرار دهید. سپس 2 پیمانه آب به دانه های انار اضافه می کنیم و گاهی با چرخ گوشت یا پشت ملاقه دانه های انار را فشار می دهیم تا دانه های انار نرم شوند.

سطح سوم

در این مرحله دانه های انار را بعد از اینکه نرم شدند در آبکش می ریزیم تا آب انار گرفته شود سپس بلافاصله در حالی که دانه های انار گرم شده اند آن ها را با پتک یا با دست فشار می دهیم تا آب انار از بین برود. هسته باقی می ماند

مرحله چهارم

در این مرحله برای اینکه رب انار درجه یک داشته باشیم آب انار را داخل کیسه نخی می ریزیم سپس با دست فشار می دهیم تا آب انار از صافی رد شود و تفاله آن باقی بماند. سپس آب انار را روی اجاق می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله بسته به ذائقه تان اگر رب انار روشن می خواهید حرارت را زیاد کنید و اگر رب انار تیره می خواهید حرارت زیر خمیر را کم کنید. سپس اجازه دهید آب انار به نقطه جوش برسد.

مرحله ششم

حالا به کمک کفگیر کف آب انار را برمی داریم سپس بدون وقفه مدام هم می زنیم تا آب انار نسوزد و ته نگیرد چون آب انار تلخ می شود. سپس کناره های تابه را مرتب با پارچه تمیز تمیز می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله که رب انار کمی غلیظ شد به آن نمک می زنیم. توجه داشته باشید که رب انار نباید در دمای بالا غلیظ شود زیرا رب انار در یخچال غلیظ می شود. اگر رب انار شیرین بخواهیم کمی شکر به آن اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا وقتی رب انار کمی سنگین شد و قهوه ای تیره شد حرارت را خاموش می کنیم. سپس اجازه دهید رب انار خنک شود. رب انار باید به غلظت شهد بامیه زولبیا برسد و حالت کشسانی داشته باشد.

مرحله نهم

در این مرحله رب انار را داخل شیشه های درب دار یا شیشه ای می ریزیم سپس درب آن را محکم می بندیم. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. هر چه زمان بیشتر می گذرد رنگ رب انار تیره تر می شود.

مرحله دهم

رب انار را می توان به مدت 2 سال در یخچال نگهداری کرد. از این رب انار خوشمزه می توانید برای تهیه غذاهایی مانند اکبر مرغ، خورش فسنجان، خورش داود پاشا و … استفاده کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا