طرز تهیه رب فلفل دلمه با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خمیر فلفل دلمه ای
رب فلفل یکی از رب های خوش طعم و لذیذی است که می توان از آن برای طعم دادن به هر فست فودی استفاده کرد، رب فلفل که به راحتی به روش های مختلف تهیه می شود طعم فوق العاده ای دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه خمیر فلفل دلمه ای برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
فلفل قرمز | 1 کیلوگرم |
سرکه | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خمیر فلفل دلمه ای
مرحله 1: فلفل ها را بشویید و تمیز کنید
برای تهیه رب فلفل ابتدا مقداری فلفل قرمز را بشویید سپس ساقه سبز آن را جدا کنید سپس فلفل ها را از وسط نصف کنید و تمام دانه های داخل فلفل را جدا کنید و قسمت های سفید داخل فلفل ها را جدا کنید.
مرحله 2: فلفل ها را خرد کرده و پوره کنید
سپس فلفل ها را نگینی خرد کنید فلفل های خلال شده را در میکسر یا مخلوط کن بریزید و کاملا له کنید تا بافت یکنواختی به دست آید و اگر همزن یا همزن ندارید می توانید فلفل ها را روی رنده ریز رنده کنید.
مرحله 3: اطراف ظرف را بردارید
در نیمه راه مخلوط کردن، یکبار دستگاه را خاموش کنید و با کاردک اطراف ظرف را تمیز کنید، این کار باعث می شود پوست فلفل ها که ممکن است به کناره های ظرف بچسبد، با مواد مخلوط شده و کاملا پوره شود. له می شود تا بافت آنها یکنواخت شود.
مرحله 4: پختن فلفل
پس از اینکه غلظت فلفل های پوره شده کاملا یکدست و یکدست شد، آن ها را در قابلمه یا ظرف مناسبی بریزید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب بند بیاید و شروع به جوشیدن کند، مخلوط مواد را هم بزنید تا غرق نشوند چون باعث ایجاد تلخی در پاستا می شود.
مرحله پنجم: نمک و سرکه را به مواد اضافه کنید
وقتی مخلوط مواد شروع به جوشیدن کرد، کمی نمک به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و نمک به فلفل ها اضافه شود، سپس کمی سرکه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و مزه دار شوند. سرکه اضافه می شود.
مرحله ششم: کره مایع را به مواد اضافه کنید
سپس مقداری کره مایع به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند تا بافت مخلوط مخلوط شده کمی نرم و یکدست شود.
مرحله هفتم: پاستا را از روی حرارت بردارید و داخل لیوان بریزید
وقتی رب فلفل دلمه غلیظ شد و کمی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد، سپس رب فلفل دلمه را در ظرف مناسبی که قبلا شسته اید بریزید، در ظرف را محکم ببندید، سپس در یخچال بگذارید
مرحله هشتم: رب فلفل دلمه ای را در یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید
می توانید رب فلفل را به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید، سپس هنگام استفاده مقداری از آن را از شیشه خارج کنید، از آن برای تهیه املت، پاستا، پاستا، لازانیا یا مرغ و مرغ مزه دار کنید، سپس آن را در ظرف برگردانید. ظرف را در یخچال قرار دهید.