آشپزی

طرز تهیه روستی سیب زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه روستی سیب زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک سیب زمینی

رستی سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که می توانید به عنوان یک پیش غذای خوشمزه از آن استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک سیب زمینی برای سایت آموزشی چیست؟ همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر مقدار مواد
روغن مایع 2 و نیم قاشق غذاخوری معادل 85 گرم است
سیب زمینیها 4 تا 5 عدد
فلفل قرمز کاپیا 2 عدد
فلفل سبز 2 عدد
پنیر چدار رنده شده 1 فنجان
سیر 2 قرص
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
روغن اضافی برای سرخ کردن یک و نیم قاشق غذاخوری معادل 50 گرم است

طرز تهیه کیک سیب زمینی

مرحله اول

ابتدا سیرها را پوست گرفته و ریز خرد کنید سپس داخل تابه ای کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سیرها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا معطر و سبک شوند. طلایی رنگ . .

مرحله دوم

در مرحله بعد فلفل سبز و فلفل قرمز را شسته و به صورت گرد برش بزنید و در تابه ریخته و با سیر تفت دهید تا نرم شوند سپس نصف نمک و فلفل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سطح سوم

با توجه به ذائقه خود می توانید از مقداری فلفل رنگی در مخلوط مواد استفاده کنید و فلفل ها را شسته و ریز خرد کنید و مقداری از آن ها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا عطر آن ها گرفته شود. در مواد تشکیل دهنده

مرحله چهارم

پس از مخلوط شدن همه مواد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط باشد، سپس سیب زمینی ها را شسته و در قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا پخته شوند. .

مرحله پنجم

وقتی سیب زمینی ها کمی پختند و قوام آنها نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، سپس پوست آن ها را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید، سپس نمک و فلفل باقی مانده را اضافه کنید. آن را اضافه کنید.

مرحله ششم

سپس مخلوط را هم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند و بعد مقداری پنیر به سیب زمینی ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و عطر و طعم همه مواد مخلوط شود سپس کمی روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در مرحله بعد نیمی از سیب زمینی ها را داخل ماهیتابه بریزید و کف تابه را به طور یکنواخت پخش کنید، سپس مقداری پنیر چدار رنده شده را روی سطح سیب زمینی ها بریزید و پهن کنید، سپس فلفل ها را به طور یکنواخت روی سطح سیب زمینی ها بریزید و آنها را پخش کنید.

مرحله هشتم

سپس بقیه سیب زمینی ها را روی آن ها بریزید و پهن کنید و با قاشق صاف کنید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید سیب زمینی ها خوب سرخ شوند و طلایی شوند، مقداری گودا طرح دار روی سیب زمینی ها بریزید.

مرحله نهم

وقتی یک طرف سیب زمینی ها خوب سرخ شد، با استفاده از تابه دیگری که نیمی از روغن را در آن ریخته اید، کباب را طوری برگردانید که در ماهیتابه دیگر قرار گیرد و روی حرارت ملایم بگذارید تا طرف دیگر آن کاملاً ببندد. قرمز و طلایی

مرحله دهم

بعد از اینکه دو طرف سیب زمینی ها به خوبی قهوه ای و طلایی شدند، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سیب زمینی های کباب شده را از تابه بردارید و در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با برگ نعنا، شوید و ریحان تازه تزئین کنید.

مرحله یازدهم

سپس رستی سیب زمینی را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و به عنوان یک پیش غذای سالم و مقوی یا یک غذای ساده و مقوی با نان تازه و خمیر مایه، ماست موسیر، زیتون و انواع دارچین و رویه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا