آشپزی

طرز تهیه رولت سوئیسی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه رولت سوئیسی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

نحوه بازی رولت سوئیسی

رولت سوئیسی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک دسر بین المللی شناخته می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. نحوه بازی رولت سوئیسی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای رولت سوئیسی
یک تخم مرغ 6 عدد
روغن مایع 60 میلی لیتر
شیر نر 60 میلی لیتر
نمک ½ قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
ارد 120 گرم
کاکائو 1 قاشق چایخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
قند 120 گرم
مواد لازم برای خامه
شیر 1 فنجان
کرم شانتی 1 بسته

نحوه بازی رولت سوئیسی

مرحله اول

من آماده می کنم رولت سوئیسی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس زرده ها را از سفیده جدا می کنیم و در دو کاسه جدا می گذاریم.

مرحله دوم

سپس شکر و سرکه را به کاسه سفیده اضافه کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا سفیده ها غلیظ و پف کنند تا وقتی کاسه برعکس شد از کاسه جدا نشوند.

سطح سوم

حالا وانیل را به همراه نمک به کاسه زرده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس شیر را به همراه روغن به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس آرد را 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

در مرحله بعد مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با همزن به صورت دایره ای از یک طرف هم می زنیم تا بافت کیک یکنواخت شود سپس سفیده ها را در سه مرحله به کاسه اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم. .

مرحله پنجم

حالا داخل قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را کره مایع بمالید سپس مایه کیک را داخل آن بریزید. سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک کاملا خارج شود.

مرحله ششم

سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و دمای فر را به 120 درجه سانتیگراد کاهش می دهیم سپس به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم کیک بپزد. بعد از این مدت دما را تا 150 درجه سانتیگراد افزایش می دهیم.

مرحله هفتم

حالا بگذارید کیک 8 دقیقه دیگر در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و روی کیک را با یک حوله نخی تمیز بپوشانید تا در هوا خشک نشود.

مرحله هشتم

وقتی کیک کاملا خنک شد آن را از قالب خارج کنید و کاغذ فر را بردارید. حالا به سراغ ساخت خامه می رویم، برای این منظور شیر تازه را به همراه خامه فرم گرفته در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله نهم

حالا مواد را در کاسه با همزن برقی خوب هم میزنیم تا فرم بگیرد سپس خامه فرم گرفته را روی کیک میریزیم و با پالت پهن میکنیم. سپس کیک را روی کاغذ روغنی انداخته و میپیچیم.

مرحله دهم

حالا رول را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. بعد از این مدت رول را از یخچال خارج کرده و به اندازه های دلخواه برش بزنید سپس با خامه فرم گرفته و آلبالو خشک تزئین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا