طرز تهیه رولت شکلاتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه رولت شکلاتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه رول شکلاتی
رول شکلاتی یکی از انواع شیرینی های پرطرفدار در بین ایرانیان است که در دسته شیرینی های خامه ای یا مرطوب قرار می گیرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه رول شکلاتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای یک رول شکلاتی | |
آرد قنادی | 1 فنجان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
شکر پودر شده | ½ فنجان / |
آب جوش | 5 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
کرم رنگ | کافی |
طرز تهیه رول شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه رول شکلاتی در ابتدای کار 30 دقیقه قبل مواد را از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد کاملا با دمای محیط سازگار شوند.
مرحله دوم
حالا زرده را از سفیده جدا می کنیم سپس در 2 کاسه جدا می گذاریم. سپس پودر قند را در صافی بریزید و سپس الک کنید و نیمی از آن را به همراه وانیل به زرده اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله زرده را با قاشق هم بزنید تا یکدست شود سپس به تدریج آب جوش را اضافه کنید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا مخلوط زرده و پودر قند سبک و کشدار شود.
مرحله چهارم
مواظب باشید آب در حال جوش را یکدفعه به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه نکنید زیرا در اثر حرارت زرده پخته می شود. سپس بقیه پودر قند را به سفیده ها اضافه کنید سپس با همزن برقی مخلوط کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله وقتی سفیده تخم مرغ کاملا حجیم و پف دار شد هم زدن را متوقف می کنیم. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله ششم
حالا مخلوط آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس مخلوط زرده را در 3 مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و با کاردک در یک جهت هم بزنید تا خمیر رول یکدست شود.
مرحله هفتم
در این مرحله سفیده را کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم سپس با احتیاط آن را با کفگیر تا می زنیم تا سفیده خوابش نگیرد. سپس فر را روی 220 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود. در مرحله بعد، داخل یک قالب 20*30 را با کاغذ پخت بپوشانید، سپس کاغذ فر را با کمی روغن مایع بمالید. سپس رول را داخل سینی می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله سطح رول را با کفگیر کاملا صاف می کنیم سپس فرم را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و رول را به مدت 10 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد. توجه داشته باشید که زمان بیشتر باعث خشک شدن رول می شود.
مرحله دهم
حالا بعد از گذشت این مدت فرم را از فر خارج می کنیم سپس یک پارچه نخی تمیز روی رول می گذاریم و اجازه می دهیم 15 دقیقه خنک شود. سپس کاغذ روغنی را با ابعاد شکل روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله مقداری پودر قند را روی کاغذ روغنی الک می کنیم سپس رول را از قالب خارج می کنیم و کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم. سپس رول را روی پودر قند می چینیم سپس رول را با کاغذ کره ای می پیچیم.
مرحله دوازدهم
حالا روی رول را با کاغذ پخت بپوشانید و 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید. سپس بعد از گذشت این مدت خامه قنادی را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی پر سرعت هم میزنیم تا فرم بگیرد.
مرحله سیزدهم
در این مرحله رول را باز کرده و با خامه قنادی پر می کنیم و با یک پالت خامه را روی سطح رول پخش می کنیم تا سطح رول را بپوشاند سپس رول را دوباره گرد کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله چهاردهم
در آخر رول را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید و استراحت دهید. سپس بعد از گذشت این مدت رول را از یخچال خارج کرده و به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم و با چای زعفران سرو می کنیم. نوش جان.
5
2