آشپزی

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رول با مرغ و گوشت

رول مرغ و گوشت غذای فوق العاده و خوش طعمی است که می تواند به راحتی نظر هر مهمانی را به خود جلب کند. این غذا با ترکیبی غنی و متنوع از مواد اولیه، تجربه ای لذیذ و فراموش نشدنی را برای شما و مهمانانتان رقم خواهد زد.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه رول مرغ و گوشت به ادامه مطلب بروید. سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر اندازه ی
سینه مرغ یا ترکیبی از ران و سینه عدد
گوشت چرخکرده حدود 200 گرم
هویج 2 عدد
پیاز 1 قطعه
سیر 1 یا 2 قرص
زرشک به میل خود
گردو آسیاب شده به میل خود
فلفل نصف عدد
نمک و فلفل کافی
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
اب 1 تا 2 فنجان
آرد سوخاری در صورت لزوم

طرز تهیه رول با مرغ و گوشت

مرحله 1: تهیه مواد اولیه

برای تهیه رول با مرغ و گوشت، هویج را آب پز کرده و ریز خرد کنید. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. سیر را له کنید یا خرد کنید.

مرحله 2: آماده سازی مخلوط گوشت

گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. ادویه ها را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود.

مرحله 3: مواد دیگر را اضافه کنید

در این مرحله هویج پخته شده، 1 قاشق غذاخوری زرشک و گردوی آسیاب شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله 4: آماده سازی مرغ

مرغ را با فلفل سیاه و مقداری پیاز خرد شده خرد کنید. نمک و ادویه های دلخواه را به مخلوط مرغ آسیاب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله 5: شکل دادن به رولت

مخلوط مرغ را روی یک سطح صاف پهن کنید و با وردنه یا دستان خود آن را به شکل مستطیل در آورید. مواد گوشتی را که از قبل آماده کرده اید روی مرغ بمالید و رول را با دقت بپیچید.

مرحله 6: آماده سازی رول

بسته به ترجیحات آشپزی خود، می توانید رول را در فر بپزید یا در روغن سرخ کنید. در صورت پختن در فر، رول را به مدت 75 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا کاملا بپزد. اگر سرخ کردید ابتدا رول را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ به مدت طولانی سرخ کنید.

مرحله 7: سس را آماده کنید

برای سس، پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید و با آب مخلوط کنید تا سس درست شود. در صورت تمایل رول پخته شده را به همراه سس در قابلمه به مدت 30 دقیقه قرار دهید و با سس اجازه دهید کمی بجوشد.

مرحله 8: سرو کنید

رول را برش بزنید و با سس آماده سرو کنید. این دستور غذا یک تجربه ناهار ضیافت دلپذیر و به یاد ماندنی را برای شما به ارمغان می آورد. درست کردن و سرو این غذای خوشمزه مبارک!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا