آشپزی

طرز تهیه رولت گوشت با نان لواش بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رول گوشت با نان لواش

در این جلسه از سری آموزش های خوشمزه و خلاقانهسایت آموزشی چیست؟“، یک دستور ابتکاری و فوق العاده خوشمزه را به شما معرفی می کنیم: “طرز تهیه رول گوشت با لواش”. این غذای شیک و در عین حال راحت ترکیبی بی نظیر از رایحه ها و طعم های مختلف است که همراه با لواش تجربه ای بی نظیر از یک غذای کامل و دلپذیر را به ارمغان می آورد. این دستور غذا را می توان با موادی درست کرد که در هر آشپزخانه ای یافت می شود و نیازی به تجهیزات خاص یا مهارت های حرفه ای ندارد. با ما همراه باشید تا این رول گوشت خوشمزه را با هم تهیه کنیم.

برای تهیه رول لواش و پنیر ابتدا گوشت چرخ کرده را با تخم مرغ، ادویه و پیاز رنده شده مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس یک ورقه لواش را پهن کنید و با پنیر پیتزا بمالید و یک ورق دیگر لواش را روی آن قرار دهید. مواد گوشتی را روی نان بمالید و به آرامی نان را گرد کنید. رول تمام شده را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر گذاشته و با تخم مرغ زده شده آغشته کرده و روی آن پنیر و کنجد می پاشیم. رول را در فر با حرارت 170 درجه به مدت یک ساعت بپزید، در دقایق آخر از گریل استفاده کنید تا سطح رول ترد و طلایی شود. پس از خنک شدن، رول را برش داده و سرو کنید. این غذا با سالاد یا سبزیجات عالی است.

مواد اندازه ی
گوشت چرخکرده 300-350 گرم
یک تخم مرغ شماره 2
فلفل شیرین آسیاب شده به صورت اختیاری رنگارنگ یا ساده
پیاز رنده شده 1 عدد وسط
ادویه ها (نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، چاشنی کباب ساییده شده) کافی
پیتزا با پنیر به میل خود
نان لواش شماره 2

طرز تهیه رول گوشت با نان لواش

مرحله 1: مخلوط گوشت را آماده کنید

ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و سپس ادویه های دلخواه شامل نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر سیر و چاشنی کباب دلخواه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پیاز رنده شده و آبکش شده را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم: تهیه نان لواش

یک ورقه نان پیتا را روی سطح کار پهن کنید. مقداری پنیر پیتزا روی سطح نان بمالید تا یک لایه نازک ایجاد شود. سپس ورقه دیگری از نان پیتا را روی پنیر قرار دهید تا دو لایه شود.

مرحله 3: مواد گوشتی را اضافه کنید

فیلینگ تمام شده به طور یکنواخت روی پوسته های لواش پخش می شود به طوری که تمام سطح را بپوشاند اما روی لبه ها نیفتد تا فیلینگ هنگام جمع شدن از بین نرود.

مرحله 4: نان را گرد کنید

با احتیاط شروع به چرخاندن نان از یک طرف کنید، دقت کنید که رولتان سفت باشد و حتی مواد داخل آن نریزد و شکل خود را حفظ کند.

مرحله 5: آماده سازی برای پخت

رول تمام شده را روی کاغذ چرب شده در سینی فر قرار دهید. با قلم مو سطح رول را با تخم مرغ زده شده بمالید تا هنگام پخت براق و طلایی شود.

مرحله 6: پنیر و کنجد را اضافه کنید

قبل از قرار دادن رول در فر، مقداری پنیر پیتزا و دانه‌های کنجد روی آن بپاشید تا طعم و بافت بهتری پیدا کند.

مرحله 7: در فر بپزید

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. رول را در فر قرار دهید و اجازه دهید حدود یک ساعت بپزد. این زمان ممکن است بسته به نوع فر شما کمی متفاوت باشد.

مرحله 8: استفاده از حرارت کم و همرفت

اگر فر شما کانوکشن دارد حرارت کم را همراه با کانوکشن فعال کنید تا حرارت به طور یکنواخت در تمام سطح رول پخش شود و بافتی یکنواخت و دلخواه داشته باشد.

مرحله 9: در پایان از گریل استفاده کنید

در آخرین دقایق پخت، فر گریل را روشن کنید تا سطح رول کمی ترد و طلایی شود. این باعث می شود از نظر ظاهری جذاب تر و از نظر طعم دلپذیرتر شود.

مرحله 10: رولت را سرو کنید

بعد از تمام شدن زمان پخت، رول را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود. سپس به دلخواه برش بزنید و سرو کنید. نوش جان! این رول گوشت خوشمزه می تواند یک غذای کامل و سیر کننده را در کنار یک سالاد تازه یا سبزیجات بخارپز ارائه کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا