آشپزی

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رول گوشت و مرغ

رول گوشت و مرغ یکی از غذاهای لذیذ و لذیذ است که تهیه آن بسیار آسان است.این غذای شیک و متنوع برای سرو بسیار مناسب است.رولت گوشت و مرغ از دو لایه مختلف گوشت قرمز و مرغ تشکیل شده است به همین دلیل تعداد زیادی دارد. طرفداران برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه رول گوشت و مرتع برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
گوشت مرغ چرخ کرده 250 گرم
گوشت چرخ کرده قرمز 250 گرم
آرد نخودچی یا آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 2 قرص
پیاز متوسط ​​رنده شده 2 عدد
هویج آب پز 2 عدد وسط
جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه و پیاز کافی
تخم گشنیز و پودر فلفل سیاه کافی
نمک و زردچوبه کافی
زعفران آب پز برای داخل مایع گوشت نصف فنجان
مواد لازم برای سس مقدار مواد
پیاز متوسط ​​رنده شده 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پودر سیر کافی
زعفران آب پز نصف فنجان

طرز تهیه رول گوشت و مرغ

مرحله 1: پختن هویج

ابتدا هویج ها را شسته و در قابلمه ای بریزید سپس روی آن ها مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا هویج ها پخته شوند و بافت آن ها نرم شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید هویج ها خنک شوند. درجه حرارت.

مرحله 2: گوشت قرمز و مرغ را چرخ کنید

سپس مقداری مرغ ترجیحاً ترکیبی از ران و سینه را با چرخ گوشت چرخ کرده سپس در ظرفی بریزید و سپس مقداری گوشت قرمز را که از هر نوعی که می توانید استفاده کنید چرخ کرده و در ظرف دیگری بریزید.

مرحله سوم: پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید

پس از آن پیاز را پوست گرفته، شسته و روی رنده ریز رنده می کنند، سپس آب آن را از پیاز رنده شده گرفته و به دو قسمت تقسیم می کنند، یک قسمت را به گوشت چرخ کرده و قسمت دیگر را به گوشت مرغ اضافه می کنند. خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. .

مرحله چهارم: سیر را خرد کرده و به مواد اضافه کنید

سپس سیرها را پوست گرفته و روی رنده ریز رنده کنید، نیمی از آن را به مرغ و نصف دیگر را به گوشت قرمز اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و عطر سیر از مواد پخش شود، می توانید از مقدار استفاده کنید. سیر به دلخواه شما بریزید.

مرحله 5: آرد نخودچی یا آرد سوخاری را داخل مواد الک کنید

سپس مقداری آرد یا بکینگ پودر نخودچی را روی قیمه قرمز و قیمه مرغ بپاشید، مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، در این صورت بافت آنها کمی منسجم تر می شود، سعی کنید از آرد نخودچی یا بکینگ پودر مرغوب استفاده کنید.

مرحله 6: ادویه ها را به مخلوط اضافه کنید

در مرحله بعد مواد را ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند سپس ادویه ها را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر پیاز و پودر تخم گشنیز می شود به میزان دلخواه و به سلیقه خود روی مواد بریزید. سپس با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله هفتم: زعفران را بجوشانید و به مرغ اضافه کنید

وقتی عطر ادویه ها پخش شد و وارد مواد گوشتی شد، مقداری زعفران را در ظرف کوچکی ریخته، مقداری آب جوش اضافه کنید، بگذارید دم بکشد و غلیظ شود، سپس زعفران آب شده را به مواد مرغ اضافه کنید.

مرحله هشتم: گوشت را در یخچال قرار دهید

سپس مواد مرغ را خوب مخلوط کنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران گرفته شود سپس روی مواد گوشتی را با فویل بپوشانید و در یخچال بگذارید نیم ساعت استراحت کند و خوب جا بیفتد و به هم متصل شود.

مرحله 9: شکل دادن به مواد تشکیل دهنده گوشت قرمز

بعد از گذشت این مدت ظرف های مواد گوشتی را از یخچال خارج کرده و روی سطح نایلونی صافی قرار دهید و نایلون را چرب کنید سپس ابتدا مواد گوشت قرمز را روی آن قرار دهید سپس با ضخامت مناسب به شکل مستطیل در آورید. دست پهن

مرحله 10: به مواد مرغ فرم دهید و لایه ها را روی هم بچینید

سپس به همین ترتیب مواد مرغ را روی نایلون گذاشته، با دست پهن کنید تا با ضخامت مناسب مواد گوشتی به شکل مستطیل در بیاید، سپس دو لایه را روی هم قرار دهید، سعی کنید لایه هایی را درست کنید که همان اندازه را آماده کرده اید و شکل می گیرید

مرحله یازدهم: جعفری را خرد کرده و روی لایه گوشتی بریزید

سپس مقداری جعفری را بشویید و در یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس جعفری را با یک چاقوی تیز خیلی ریز خرد کنید، سپس جعفری خرد شده را روی لایه مستطیل شکل بالا بپاشید تا کاملا سطح آن را بپوشاند.

مرحله 12: هویج را روی لایه گوشتی قرار دهید و آن را گرد کنید

سپس هویج های پخته شده را روی گوشت قرار می دهند، پوست های گوشت را دور هویج حلقه می کنند، این کار را به کمک نایلون انجام می دهند و رول را می کشند تا منقبض شود و پوست ها جدا نشود، رول شکل گرفته باید کاملا سفت و محکم

مرحله 13: رول را در قالب قرار دهید و قالب را در فر قرار دهید

سپس داخل قالب مورد نظر را با روغن مایع چرب کنید، کف قالب را کمی روغن بریزید، سپس رول گوشت را داخل قالب قرار دهید، سطح آن را کمی چرب کنید، قالب را با فویل بپوشانید و در فر قرار دهید. 10 دقیقه آن را از قبل گرم شده قرار دهید.

مرحله چهاردهم: دمای رول های گوشت و مرغ را تنظیم کنید

دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید رول گوشت حدود 40 دقیقه در فر بپزد و آماده است، با توجه به اینکه دمای فرها متفاوت است، مراقب باشید رول گوشت و رول مرغ نسوزد و بافت آن نسوزد. خیلی ضخیم است خشک نشود.

مرحله 15: پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید

در همین حین برای تهیه سس مخصوص رول گوشت و مرغ، پیاز را پوست گرفته، بشویید، روی رنده ریز رنده کنید، سپس در تابه مناسبی کمی روغن بریزید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرفته شود. داغ

مرحله شانزدهم: پیاز را سرخ کرده و ادویه جات را به آن اضافه کنید

سپس پیاز را داخل روغن بریزید، تفت دهید تا سبک و شفاف شود، سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر است را به پیاز اضافه کنید، هم بزنید تا رنگ زردچوبه باز شود، پیاز طلایی شود و باید عطر سیر را آزاد کند.

مرحله هفدهم: رب گوجه فرنگی و زعفران پخته شده را به مواد اضافه کنید

سپس مقداری رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید، رب گوجه فرنگی را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ رب روشن شود، وقتی رنگ رب کمی تیره شد، کمی زعفران پخته غلیظ اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مواد مخلوط می شوند.

مرحله 18: سس را روی رول گوشت و مرغ بمالید

در 20 دقیقه آخر رول گوشت و مرغ را از فر خارج کرده، سس آماده شده را روی آن بریزید، مرغ و گوش ها را دوباره در فر قرار دهید، اجازه دهید کمی با سس بپزد، در این صورت طعم و عطر سس کاملا می شود با رول گوشت به خوبی می آید.

مرحله 19: گوشت و رول مرغ را برش زده و روی آن را تزئین کنید

سپس رول را با گوشت و مرغ از فر خارج کرده، در ظرف دیگری قرار دهید، سپس رول را به اندازه دلخواه برش دهید، سپس چند برش از رول را در ظرف مناسب بگذارید و مقداری برگ نعنا، شوید و ریحان تازه به آن اضافه کنید. در نهایت رول را با گوشت و مرغ به عنوان یک غذای شیک و رسمی برای پذیرایی و مهمانی با سالاد، ترشی، دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا