طرز تهیه رول بادمجان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه رول بادمجان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه رول بادمجان
رول بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و جشن است که در دستورهای مختلف تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول بادمجان در ادامه مطلب همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 150 گرم |
پیاز | 1 عدد وسط |
آرد سوخاری | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 قرص |
بادمجان | 1 قطعه |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
مواد لازم برای سس | |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 1 فنجان |
آبگورا یا آب لیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه رول بادمجان
مرحله اول
برای تهیه رول های خوشمزه بادمجان ها ابتدا بادمجان ها را بشویید سپس بدون جدا کردن پوست آن ها را به صورت ورقه های عمودی برش دهید. سپس برش های بادمجان را با آب و نمک در ظرفی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا بادمجان ها را به مدت 20 دقیقه در آب و نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. سپس پیاز و سیر را روی رنده رنده کنید و همراه با گوشت چرخ کرده در ظرف مناسبی بریزید.
سطح سوم
در این مرحله آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. حالا گوشت چرخ کرده را به اندازه یک گردوی کوچک از مواد جدا می کنیم.
مرحله چهارم
سپس گوشت چرخ کرده را به شکل دوک های کوچک در می آوریم و کنار می گذاریم. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع به تابه اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود.
مرحله پنجم
حالا گوشت را داخل تابه بریزید و کاملا سرخ کنید سپس آن را از تابه خارج کنید. بعد از 20 دقیقه بادمجان ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود.
مرحله ششم
سپس بادمجان ها را در همان ماهیتابه ای که گوشت را سرخ کرده بودیم می ریزیم و کاملا سرخ می کنیم. وقتی بادمجان ها کاملا سرخ شدند از ماهیتابه خارج کرده و روی سطح کار بچینید.
مرحله هفتم
حالا 1 تکه گوشت سرخ شده را در ابتدای یک برش بادمجان قرار می دهیم سپس آن را رول می کنیم. سپس رول بادمجان را با گوجه گیلاسی، یک خلال فلفل و خلال دندان فیکس می کنیم تا در حین پخت باز نشود.
مرحله هشتم
در این مرحله به سراغ تهیه سس می رویم که تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم سپس گوجه ها را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله نهم
وقتی بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا ادویه ها سرخ شوند. سپس آب جوش و آب را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
مرحله دهم
بعد از اینکه سس به جوش آمد، رول های بادمجان را در تابه می گذاریم، سپس درب آن را می بندیم و اجازه می دهیم رول ها به مدت 15 دقیقه داخل سس بمانند تا طعم ها با هم مخلوط شوند و سس قوام مناسبی پیدا کند.
مرحله یازدهم
بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس رول های بادمجان را در ظرف مورد نظر بچینید. در آخر روی رول ها سس گوجه فرنگی بریزید و با برنج زعفرانی سرو کنید. نوش جان.
5
1