طرز تهیه رول ژامبون و پنیر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه رول ژامبون و پنیر
رول ژامبون و پنیر یکی از پیش غذا های لذیذ با طعم فوق العاده است، این فینگر فود خوشمزه بسیار راحت تهیه می شود و می توانید از آن برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید، رول ژامبون و پنیر طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه رول ژامبون و پنیر برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
شیر ولرم | 250 گرم معادل 1.4 فنجان است |
مخمر نان | 11 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری است |
قند | 20 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
آرد نان شیک | 500 گرم معادل 3 و 1.2 فنجان است |
تقویت کننده (اختیاری) | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه و پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
کره نرم | 50 گرم |
مواد لازم برای قسمت وسط | مقدار مواد |
سوسیس با ژامبون و گوشت و مرغ | 10 برگ |
پنیر گودا ورقه شده | 15 برگ |
زیتون خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا (اختیاری) | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه رول ژامبون و پنیر
مرحله 1: مخلوط شیر و مخمر را آماده کنید
ابتدا مقداری شیر گرم را در ظرفی بریزید سپس مقداری مایه خمیر را اضافه کنید و کاملا مخلوط و یکدست شود سپس مقداری شکر به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در آن حل شود و بافت یکدست شود. .
مرحله 2: عمل مخمر
سپس در ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا مایه فعال شود، بعد از ایجاد حباب در کناره های مخلوط به این معنی است که مایه فعال و فعال شده است، در این صورت می توانید از آن استفاده کنید.
مرحله 3: آرد را الک کنید
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود، سپس مقداری نمک و تقویت کننده (در صورت تمایل) به آن اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، سپس مقداری فلفل قرمز و پودر سیر را روی آرد بپاشید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 4: آرد و مخمر را با هم ترکیب کنید
سپس یک عدد تخم مرغ را به آرد اضافه کنید سپس مخلوط خمیر را با همزن روی مواد بریزید تا کاملا مخلوط و یکدست شود. با هم مخلوط شوند
مرحله 5: خمیر را ورز دهید
سپس شیر باقی مانده را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید، مواد را با هم ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدست شود، سپس در قابلمه کوچکی مقداری کره بریزید و روی حرارت غیر مستقیم به روش حمام آب نگه دارید. تا زمانی که کره آب شود.
مرحله 6: کره را اضافه کنید
بعد از اینکه کره کاملا ذوب شد آن را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و بگذارید تا دمای محیط خنک شود سپس کره را به خمیر فرم گرفته اضافه کنید و با دستگاه ورز دهنده یا دستی ورز دهید تا بافت خمیر نرم و یکدست شود. بودن
مرحله هفتم: اجازه دهید خمیر استراحت کند
وقتی خمیر آماده شد تا دیگر به دستتان نچسبد، داخل ظرفی را با روغن چرب کنید، سطح خمیر را کمی چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید، سپس بگذارید خمیر استراحت کند.
مرحله 8: گرفتن یک تکه خمیر اضافی
خمیر باید به مدت یک ساعت در دمای محیط بماند تا خوب ور بیاید و حجم آن زیاد شود و بعد از این مدت نایلون را از روی خمیر بردارید و با دست روی کله خمیر را فشار دهید و دوباره خمیر را ورز دهید تا هوای داخل آن کاملا گرفته شود. . بودن
مرحله 9: خمیر را ورز دهید
سپس خمیر را چانه کرده، روی سطح صافی قرار دهید، سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس یک قسمت از خمیر را روی سطح صاف با وردنه به شکل مستطیل به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر بغلتانید.
مرحله 10: مواد را داخل خمیر قرار دهید
در یک سوم بالای مستطیل یک خط فرضی بکشید و در قسمت پایین به میل و سلیقه خود محصولات میانی را بچینید و روی خمیر کالباس یا ژامبون مرغ و گوشتی که به صورت ورقه ای نازک برش داده اید قرار دهید. که سطح آن را کاملاً بپوشاند.
مرحله 11: پنیر گودا را اضافه کنید
سپس چند ورقه پنیر گودا را روی سوسیس ها قرار دهید به طوری که یک لایه پنیر روی سوسیس ها را بپوشاند، سپس مقداری زیتون را که دایره ای برش داده اید روی مواد بریزید، در صورت تمایل می توانید از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید، سپس خمیر را از پایین به بالا رول کنید.
مرحله 12: خمیر را پهن کنید
دقت کنید که خمیر محکم رول شود تا مواد وسط آن نیفتد، وقتی رول به یک سوم خمیر رسید روی آن را با چاقوی تیز با خطوط عمودی برش دهید سپس نوارهای شکل را روی رول خمیر بپیچید و سفت کنید. ، انجام شده.
مرحله 13: روی خمیر بکشید
برای فرم دادن به خمیر می توانید از هر طرحی که دوست دارید استفاده کنید، سپس با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید، قسمت دوم خمیر را به همین ترتیب آماده کنید، سپس رول های خمیر را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید.
مرحله چهاردهم: قسمت دوم خمیر
سپس خمیر را به مدت 50 دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم و حجم آن ها تقریبا دو برابر می شود و در این مدت برای تهیه مواد دستمال سفره یک عدد تخم مرغ را در ظرف کوچکی ریخته و با چنگال هم می زنیم تا گلوله شود.
مرحله 15: مواد دستمال را آماده کنید
سپس مقداری شیر به تخم مرغ ها اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند سپس مقداری زعفران به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران با مواد مخلوط شود و کاملا مخلوط شود. لباس فرم.
مرحله 16: خمیر را باز کنید
بعد از اینکه خمیر خوب استراحت کرد و حجم آن تقریباً دو برابر شد، پلاستیک یا پارچه را از روی آن جدا کنید، سپس روی خمیر را با قلم مو با مخلوط تخم مرغ بمالید تا سطح خمیر کاملاً با مخلوط پوشانده شود.
مرحله هفدهم: سینی فر را آماده کنید
سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی یا کاغذ روغنی قرار دهید و نان های ژامبون و پنیر را داخل آن قرار دهید سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا نان ها پخته شوند سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله 18: در فر بپزید
سپس نان رول ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود، سپس سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید، سپس رول را به آرامی از روی کاغذ روغنی بردارید و در ظرف دیگری قرار دهید تا خنک شوند. خنک شدن.بودن
مرحله 19: رول را با ژامبون و پنیر تزئین کرده و سرو کنید
با چاقوی تیز رول ژامبون و پنیر را به اندازه های دلخواه برش دهید سپس چند برش از آن را در بشقاب مناسبی قرار دهید و به عنوان یک پیش غذای شیک و پرطرفدار یا یک غذای خوش طعم با انواع دارچین و مخلفات سرو کنید.