آشپزی

طرز تهیه روکر موز با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه روکر موز را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه راکر موزی

موز روکر یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که با مواد و دستورهای مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه راکر موزی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای موز روکر
پودر ژله موز 1 بسته
آب جوش 1.5 فنجان
شیر نر 2.5 فنجان
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 3 قاشق غذاخوری
قند ⅔ لیوان
گردو کافی
موز کافی
تکه های شکلات کافی

طرز تهیه راکر موزی

مرحله اول

من آماده می کنم تور خوشمزه موز در ابتدای کار پودر ژله موز را به همراه آب در حال جوش در ظرف مناسبی می ریزیم سپس کاسه را روی دیگ قرار می دهیم و با حرارت غیر مستقیم بخار کتری حرارت می دهیم تا ذرات ژله کاملا حل شود.

مرحله دوم

حالا قالب را با کمی کره مایع چرب کنید سپس نصف پیمانه ژله موز را بردارید و بقیه را در قالب مورد نظر بریزید. سپس فرم را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا ژله تا نصف سفت شود.

سطح سوم

در این فاصله نصف پیمانه شیر را به همراه پودر ژلاتین در ظرف مناسبی ریخته و هم می زنیم و روی اجاق می پزیم تا ذرات ژلاتین کاملا در شیر حل شود. حالا شیر باقی مانده را داخل قابلمه بریزید.

مرحله چهارم

سپس نشاسته ذرت، شکر، باقیمانده ژله موز و مخلوط شیر و ژلاتین را در قابلمه ریخته و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا مخلوط شیر یکدست شود.

مرحله پنجم

وقتی آب داخل قابلمه به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خامه داخل آبگوشت کاملا پخش شود. حالا گردو و موز را نگینی خرد می کنیم.

مرحله ششم

سپس گردوها را به همراه موز و شکلات چیپسی به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا در کل مخلوط پخش شود. حالا قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط داخل قالب را روی ژله موز بریزید و سطح آن را صاف کنید.

مرحله هفتم

سپس قالب را دوباره در یخچال قرار دهید و بگذارید قبر موز به مدت 4 تا 5 ساعت استراحت کند تا کاملا سفت شود. بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج می کنیم و شانه را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا