طرز تهیه زولبیا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه زولبیا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
چگونه می توانیم زولبیا درست کنیم
زولبیا یکی از شیرینی های لذیذ و اصیل ایرانی است که معمولاً برای افطار در ماه مبارک رمضان همراه با بامیه سرو می شود. برای مشاهده کامل آموزش گام به گام چگونه می توانیم زولبیا درست کنیم برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد تشکیل دهنده زولبیا |
|
نشاسته گندم | 250 گرم |
ماست بدون آب | 250 گرم |
ارد | 1.5 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 50 گرم |
جوش شیرین | ¼ قاشق چایخوری |
چگونه می توانیم زولبیا درست کنیم
مرحله اول
من آماده می کنم زولبیا به روش خانگی در ابتدای کار نشاسته گندم را همراه با ماست در ظرف مناسبی می ریزیم سپس خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط شده و خمیر نسبتا سفتی به دست آید.
مرحله دوم
حالا مخلوط نشاسته و ماست را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا کاملا نرم و یکدست شود. بعد از این مدت آرد و خامه را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
سطح سوم
سپس مخمر زولبیا را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا مخمر زولبیا نرم و قابل انعطاف شود. بعد از این مدت ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری کره مایع به تابه اضافه کنید و اجازه دهید کره خوب داغ شود سپس جوش شیرین را به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس مخلوط زولبیا را در قیف یکبار مصرف می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سر قیف را خیلی کم برش می دهیم و زولبیا را به شکل دلخواه داخل روغن داغ می ریزیم. توجه داشته باشید که اگر جوش شیرین را به زولبیا اضافه کنید، زمان پخت نباید بیشتر از 10 دقیقه باشد.
مرحله ششم
وقتی تسلبیا طلایی شد بلافاصله آن را از روغن خارج می کنیم و در شهد ولرم می گذاریم تا شهد آن گرفته شود سپس در آبکش می گذاریم. در آخر زولبیا را با چای سرو می کنیم. نوش جان.
5
2