آشپزی

طرز تهیه سابله وانیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سابله وانیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سمور وانیلی

سمور وانیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار فرانسه است که با مواد و طعم های مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمور وانیلی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای سس وانیل
کره یا مارگارین 100 گرم
شکر پودر شده 55 گرم
زرده 1 قطعه
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 30 گرم
ارد 160 گرم

طرز تهیه سمور وانیلی

مرحله اول

برای تهیه سمور وانیلی خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا دمای کره با دمای محیط یکسان شود. حالا کره نرم شده را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا پودر قند را در الک بریزید و در ظرفی الک کنید سپس با همزن برقی 4 دقیقه بزنید تا سبک و کرم رنگ شود. سپس زرده تخم مرغ را به همراه عصاره وانیل به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا 2 دقیقه با سرعت متوسط ​​همزن هم میزنیم تا مواد مخلوط و یکدست بشه. سپس نشاسته ذرت را داخل کاسه الک کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آرد را 3 بار الک کرده و به تدریج به ظرف اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله با قاشق چوبی هم میزنیم تا خمیر در ظرف جمع شود. نکته: به هیچ وجه خمیر را ورز ندهید در غیر این صورت روغن برمی گردد. حالا خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و با وردنه صاف کنید.

مرحله پنجم

سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و بعد از اینکه خمیر ور آمد از یخچال خارج می کنیم و بین دو کاغذ روغنی قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن می کنیم سپس با کاتر مورد نظر برش می دهیم و در سینی فر می گذاریم و سینی را در یخچال می گذاریم تا دوباره 30 دقیقه به خمیر استراحت دهد.

مرحله هفتم

در این مدت فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از اتمام زمان استراحت خمیر، قالب را از یخچال خارج کرده و در فر قرار دهید تا کیک ها به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزند.

مرحله هشتم

بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها بدون دست زدن به آن ها کاملا خنک شوند. وقتی شیرینی ها کاملا خنک شدند روی آنها را با شکلات آب شده و پسته به دلخواه تزیین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا