طرز تهیه سالاد ارمنی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه سالاد ارمنی
سالاد ارمنی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رژیمی است که با مواد ساده تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد ارمنی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر |
|
ریحان | 30 گرم |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
خیار | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد وسط |
جعفری | 30 گرم |
که باید انجام شود | 30 گرم |
فلفل | 1 عدد کوچک |
مواد لازم برای سس |
|
روغن زیتون | ½ فنجان |
آبلیموی تازه | 4 قاشق غذاخوری |
گردو | 5 تکه |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد ارمنی
مرحله اول
برای تهیه سالاد ارمنی رژیمی ابتدا ریحان و جعفری و شوید را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. حالا سبزیجات معطر را ریز خرد کرده و در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله گوجه و خیار را شسته و خیارها را به صورت دایره های نازک برش می دهیم سپس گوجه و پیاز را ریز خرد می کنیم. سپس فلفل را شسته و به صورت نگینی خرد می کنیم.
سطح سوم
حالا خیار را به همراه گوجه فرنگی، فلفل و پیاز به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس سس سالاد را درست می کنیم که برای آن گردو را ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
سپس گردوها را به همراه روغن زیتون و آبلیموی تازه در ظرف مناسبی بریزید سپس مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. حالا سس به دست آمده را با مواد سالاد به کاسه اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله سالاد را با قاشق هم بزنید تا سس با مواد سالاد مخلوط شود. حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا طعمها با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم
بعد از این مدت سالاد را از یخچال خارج کرده و خوب مخلوط کنید تا سس جا افتاده دوباره با مواد مخلوط شود. در آخر سالاد ارمنی را به دلخواه تزیین می کنیم و با ظرف سرو می کنیم. نوش جان.