آشپزی

طرز تهیه سالاد الویه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد الویه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سالاد آلوئه

سالاد الوه یکی از سالادهای خوشمزه و ساده کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبی که دارد در سراسر دنیا پخش شده است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مرغ ساده برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 1 قطعه
سیب زمینیها 4 عدد وسط
نخود فرنگی کنسرو شده (اختیاری) ½ فنجان
هویج 1 قطعه
خيار شور 6 عدد
پودر سیر و پودر پیاز کافی
فلفل سیاه و زردچوبه کافی
نمک و فلفل و روغن کافی
پیاز برای پخت مرغ 1 قطعه
مواد لازم برای سس
سس مایونز 5 قاشق غذاخوری
ماست 3 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه سالاد آلوئه

مرحله اول

من آماده می کنم سالاد الوه خوشمزه و خاص است ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، کمی زردچوبه و 2 پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب زودتر بجوشد.

مرحله دوم

بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و سپس کف سفید سطح آب را جدا کنید تا در پایان پخت طعم و بوی مرغ را نداشته باشد. سپس سیب زمینی ها را به همراه هویج و ۲ پیمانه آب در قابلمه ای جداگانه بریزید.

سطح سوم

در این مرحله قابلمه را روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم هویج و سیب زمینی به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزند. سپس سس مایونز را به همراه ماست تغلیظ شده و سس خردل در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله چهارم

حالا روغن زیتون، آبلیمو و کمی نمک و فلفل را به کاسه اضافه کنید سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا سس سالاد کاملا یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله ترشی ها را رنده می کنیم و بعد از اینکه آب اضافی آن ها گرفته شد، همراه با نخود در ظرف مناسبی می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم از کنسرو ذرت هم استفاده کنیم که خوشمزه است.

مرحله ششم

پس از پخت کامل مرغ، آن را از قابلمه خارج کرده و ریز خرد کرده و به کاسه ترشی اضافه کنید. سپس هویج و سیب زمینی را بعد از پخت پوست بگیرید.

مرحله هفتم

حالا هویج را هم به صورت ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. سپس سیب زمینی ها را به همراه مقداری نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز و زردچوبه در ظرفی جداگانه بریزید و با گوشت کوب خوب له کنید.

مرحله هشتم

در این مرحله سیب زمینی ها را به مواد داخل کاسه اضافه کنید سپس با قاشق به آرامی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله نهم

توجه داشته باشید که قرار دادن سالاد در یخچال قبل از افزودن سس باعث می‌شود کمتر جذب سس شود. بعد از این مدت، سالاد و سس را از یخچال خارج کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله دهم

نکته دیگر در مورد افزودن سس این است که بهتر است سس را دو ساعت قبل از سرو به سالاد اضافه کنید، زیرا اگر مدت زیادی از اضافه شدن سس گذشته باشد، احساس می کنید سالاد سس ندارد یا سس ندارد. پانسمان کم است

مرحله یازدهم

در آخر سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را صاف کنید. تزیین سالاد اجباری نیست و ایده های زیادی برای تزیین آن وجود دارد که با یک جستجوی کوتاه ایده مورد نظر را پیدا می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا