طرز تهیه سالاد بلغور +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه سالاد بلغور
سالاد بلغور یکی از انواع سالاد خوشمزه و سالم است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سالاد بلغور را مشاهده کنید، در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
عدس سبز | 1 فنجان |
بلغور | 1 فنجان |
فلفل قرمز | ½ فلفل سیاه |
خيار شور | 7 عدد |
یک ساقه پیاز | 4 ساقه |
جعفری تازه | ½ دسته |
شوید تازه | ½ دسته |
گردو | 1 فنجان |
مواد لازم برای سس |
|
آبلیموی تازه | کافی |
روغن زیتون | کافی |
نمک | کافی |
طرز تهیه سالاد بلغور
مرحله اول
برای تهیه سالاد بلغور خوشمزه ابتدا عدس سبز را بشویید و در قابلمه آب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید عدس ها خیلی نرم شوند.
مرحله دوم
حالا بلغور را می شوییم و در قابلمه جدا آب می گذاریم سپس روی اجاق می گذاریم تا بلغور مانند برنج پخته شود. سپس فلفل را با خیارشور و پیازچه و جعفری و شوید می شوییم.
سطح سوم
در این مرحله مواد شسته شده را به قطعات کوچک برش می دهیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. سپس بلغور پخته شده و عدس را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس کاملا خنک شود.
مرحله چهارم
حالا مقداری آب لیموی تازه را به همراه نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید و با دو قاشق خوب هم بزنید تا مواد سالاد با سس آغشته شود. در آخر روی سالاد را تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.