آشپزی

طرز تهیه سالاد خسروشاهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد خسروشاهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سالاد خسروشاهی

سالاد خسروشاهی یکی از خوشمزه ترین سالادهای ایرانی است که می توان آن را با مواد مختلفی تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد خسروشاهی به این لینک مراجعه کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 300 گرم
قارچ 1 فنجان
سیب زمینیها 2 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 3 قرص
سس مایونز کافی
ماست خامه ای کافی
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه کافی
روغن مایع کافی

طرز تهیه سالاد خسروشاهی

مرحله اول

برای تهیه سالاد خسروشاهی لذیذ، در ابتدای کار، سینه های مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز و مقداری زردچوبه در ظرف مناسبی بریزید و به اندازه ای آب به ظرف اضافه کنید تا روی سینه مرغ را بپوشاند.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سینه مرغ را به مدت 1 ساعت خوب بپزید. سپس قارچ ها را خوب شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود و کاملا خشک شوند.

سطح سوم

حالا قارچ ها را به صورت ورقه های نازک برش دهید و به همراه کمی روغن در تابه مناسبی بریزید سپس تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و خوب تفت دهید تا قارچ ها کاملا سرخ شوند و آب نریزند.

مرحله چهارم

سپس پیاز باقی مانده را نازک برش می دهیم، سپس قارچ های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده، پیاز را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود. وقتی پیازها کاراملی شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک برش دهید، سپس با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود. حالا سیب زمینی ها را در آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.

مرحله ششم

در این مرحله سیب زمینی ها را به همراه کمی روغن مایع در همان ماهیتابه ای که پیاز را سرخ کرده بودیم می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا پیاز قرمز را به همراه قارچ در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله هفتم

وقتی سینه های مرغ کاملا پخته شد، با چنگال آن ها را رنده کنید و همراه با سیب زمینی سرخ شده داخل کاسه پیاز بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا سس سالاد را درست می کنیم.

مرحله هشتم

برای این کار سس مایونز را به همراه ماست خامه ای در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا قوام ماست و سس یکدست شود. حالا سیر را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم و به آن اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل به کاسه سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس سس را به ظرف مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس جذب همه مواد سالاد شود.

مرحله دهم

حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید سالاد به مدت 1 ساعت در یخچال بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند. در آخر سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه با پیازچه تزئین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا