طرز تهیه سالاد رژیمی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
دستور تهیه سالاد رژیمی
سالاد رژیمی یکی از انواع سالادهای بین المللی خوشمزه و ساده است که می توانید با دستور پخت و ترکیب های مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. دستور تهیه سالاد رژیمی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 400 گرم |
سیب زمینیها | 2 عدد بزرگ |
هویج | 2 عدد |
خيار شور | 6 عدد |
زیتون | 8 عدد |
جعفری تازه | 1 دسته کوچک |
ماست ایسلندی | 1 فنجان |
آبلیموی تازه | کافی |
سرکه بازامیک | کافی |
نمک و فلفل و پودر آویشن | کافی |
طرز تهیه سالاد رژیمی
مرحله اول
برای تهیه یک سالاد رژیمی خوشمزه ابتدا سینه های مرغ را در قابلمه آب بریزید سپس نمک بزنید. در مرحله بعد قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.
مرحله دوم
حالا که آب در حال جوشیدن است حرارت را کم می کنیم و سینه های مرغ را به مدت 45 دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم تا بپزند. سپس سیب زمینی ها را می شوییم سپس در قابلمه آب می ریزیم.
سطح سوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم سپس سیب زمینی را به مدت 45 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا کاملا بپزد و مغز آن نرم شود. سپس هویج را می شوییم سپس پوست آن را جدا می کنیم.
مرحله چهارم
حالا هویج را در قابلمه جداگانه آب می گذاریم سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم هویج در آب در حال جوش بماند تا کاملا بپزد. سپس زیتون و خیار شور را می شوییم.
مرحله پنجم
در این مرحله زیتون ها را حلقه ای و ترشی ها را نگینی می کنیم. سپس بعد از 45 دقیقه سیب زمینی ها را به همراه سینه مرغ و هویج از قابلمه خارج کرده سپس سینه مرغ را ریش ریش کنید.
مرحله ششم
حالا پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و همراه با هویج به قطعات مساوی برش می دهیم. سپس سینه مرغ را به همراه ترشی، هویج، سیب زمینی و زیتون در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله جعفری را شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس روی تخته گوشت جعفری می چینیم که ریز خرد می کنیم و به مخلوط مواد اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا ماست ایسلندی را با آب لیموترش تازه، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل و پودر آویشن در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شود سپس به سالاد اضافه کنید.
مرحله نهم
در این مرحله سالاد را با قاشق زیر و رو کنید تا سس جذب مواد سالاد شود. سپس اجازه دهید سالاد به مدت 1 ساعت در یخچال بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند و سپس سرو کنید. نوش جان.