آشپزی

طرز تهیه سالاد سزار +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سالاد سزار

اگر شنیدن نام سالاد سزار شما را یاد سفره های رومی مجللی که در فیلم های تاریخی دیده اید می اندازد، باید بدانید که نام کامل این سالاد هویت واقعی آن را آشکار می کند. بله سالاد سزار کاردینی! سزار کاردینی یک مهاجر از ایتالیا بود که صاحب یک رستوران در مکزیک بود. حدود صد سال پیش با عجله محتویات تخته آشپزخانه را در ظرفی خالی کرد و در همان لحظه سالاد سزار متولد شد! جالب است بدانید که او برای این سالاد از کاهوی رومی استفاده کرده و از ترکیب نام او و کاهوی رومی این سالاد شگفت انگیز ساخته شده است. امروزه سالاد سزار به روش های مختلفی تهیه می شود. دستور زیر برای ذائقه ایرانیان مناسب است. در قسمت مواد از سس پاستوریزه آماده استفاده کردیم و در پایان آموزش روشی برای تهیه سس خانگی اضافه کردیم. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سالاد سزار برای هدف سایت چیست؟ همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فیله مرغ 10 عدد
یک تخم مرغ 3 عدد
سس تند 2 قاشق غذاخوری
پودر پانکو 2 فنجان
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
یک لیموی بزرگ ½ لیمو
نان تست 4 عدد
نمک و فلفل کافی
آویشن و روغن زیتون کافی

طرز تهیه سالاد سزار

مرحله اول

من آماده می کنم یک سالاد سزار خوشمزه ابتدا یک گلدان عمیق و بزرگ انتخاب کنید. سس خردل، زعفران دم کرده و آب لیموترش تازه را در ظرفی با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

مرحله دوم

فیله های مرغ را خوب در این مواد بغلتانید تا تمام فیله ها کاملا با این سس آغشته شود. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید. هر چه مرغ بیشتر در یخچال بماند، خوشمزه تر می شود.

نکته: توصیه می شود فیله های مرغ را از شب قبل مزه دار کرده و در یخچال بگذارید تا خوش طعم تر شوند.

سطح سوم

جوجه ها را از یخچال بیرون می آورند و باید کمی بکوبید. برای این کار از چرخ گوشت استفاده نکنید. چرخ گوشت به دلیل ساختار درشتی که دارد، بافت مرغ را از بین می برد. پیشنهاد می کنیم تکه های فیله مرغ را روی تخته آشپزخانه بچینید.

مرحله چهارم

سپس پلاستیک یخ زده را روی آن قرار دهید. حالا با استفاده از یک شی تخت سنگین مانند پتک چوبی یا کف تابه، آنها را به آرامی بکوبید تا کمی پهن شوند. اطمینان حاصل کنید که تمام قطعات یک اندازه هستند. هم زدن زیاد باعث نازک شدن قطر فیله می شود و در حین سرخ شدن از هم جدا می شود.

مرحله پنجم

حالا به دو ظرف توخالی بزرگ نیاز دارید. در یک کاسه، تخم مرغ ها را با سس تند به خوبی مخلوط کنید و آرد سوخاری پانکو را در ظرف دیگر بریزید. برای زیباتر شدن آرد سوخاری توصیه می شود از پودر پانکو درشت استفاده کنید.

مرحله ششم

فیله ها را با احتیاط از ظرف خارج کرده و ابتدا در تخم مرغ بغلتانید. سپس فیله ها را در پودر پانکو آغشته کنید تا سطح مرغ کاملا با آرد سوخاری آغشته شود. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت زیاد گرم کنید و سپس روغن کافی برای سرخ شدن به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

حالا باید دو طرف مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود. مراقب باشید حرارت زیاد جوجه ها را می سوزاند. جوجه ها را باید روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید. 5-6 دقیقه برای هر طرف مرغ کافی است.

مرحله هشتم

اگر از سس سزار آماده استفاده می کنید، می توانید آن را با کمی پارمزان مخلوط کنید. نان تست را به مکعب هایی با اندازه مساوی برش دهید. بهتر است از گوشه های خشک نان تست استفاده نکنید تا همه نان ها یکسان باشند.

مرحله نهم

نان رول ها را با روغن زیتون و آویشن مزه دار کنید و در سینی فر قرار دهید و به مدت 7 تا 10 دقیقه با دمای 180 درجه فارنهایت بپزید. می توانید این کار را روی گاز هم انجام دهید، اما باید از یک تابه بزرگ استفاده کنید.

مرحله دهم

یک تابه کوچک باعث می شود تکه های نان تست به هم بچسبند و خوب سرخ نشوند. کاهوی تازه جزء اصلی و جدایی ناپذیر سالاد سزار است. مهمترین چیز برای یک سالاد سزار خوب این است که سبزیجات ترد و خنک باشند.

مرحله یازدهم

برای این کار کاهو را بشویید و به قطعات بزرگ برش دهید. می توانید از کلم پیچ یا هر نوع کاهو دیگری استفاده کنید. قبل از بریدن کاهو حتما اجازه دهید آب اضافی آن تخلیه شود. می توانید آنها را در آبکش ریخته و به شدت تکان دهید.

مرحله دوازدهم

به این نکته مهم توجه کنید، آب اضافی زیر کاسه سالاد تمام زحمات شما را هدر می دهد. برای بهترین نتیجه، توصیه می کنم قطعات کاهو را قبل از سرو به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا ترد و سرد شوند.

مرحله سیزدهم

کاهو سرد را در بشقاب بگذارید و با گوجه گیلاسی و ورقه های زیتون تزیین کنید. تکه های فیله مرغ و نان برشته شده را روی آن قرار دهید، می توانید با کمی پنیر پارمزان بپاشید. بهتر است سالاد را بلافاصله بعد از آماده شدن میل کنید. نوش جان

مرحله چهاردهم

اگر می خواهید سس سزار را در خانه درست کنید، از دستور زیر استفاده کنید. 3 قاشق غذاخوری سس مایونز را با 1 قاشق غذاخوری سس خردل مخلوط کنید. 2 قاشق غذاخوری سرکه، 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله پانزدهم

سپس مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. در آخر ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده را با ۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده و کمی نمک مخلوط می کنیم. مخلوط را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و سس سزار شما آماده شود!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا