آشپزی

طرز تهیه سالاد عربی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سالاد عربی

سالاد عربی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سالم است که با دستور پخت های مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد عربی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
خرفه 1 دسته کوچک
خیار 2 عدد
گوجه گیلاسی 5 تکه
تربچه 4 عدد
پیازچه 2 ساقه
پیاز قرمز یا سفید 1 قطعه
نخود پخته شده 1 فنجان
نان 1 قطعه
زنجبیل تازه 1 شاخه
سرکه 2 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
سیر 1 قرص
سماق 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون کافی
نمک و فلفل و پودر سیر کافی
فلفل سیاه، زعتر و زیره کافی

طرز تهیه سالاد عربی

مرحله اول

برای تهیه سالاد عربی لذیذ در ابتدای کار برگ ها را از خرفه جدا می کنیم و سپس می شوییم و در آبکش می گذاریم تا کاملا خشک شوند. سپس گوجه های گیلاسی را به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله دوم

حالا قسمت آبدار گوجه گیلاسی را جدا می کنیم سپس همراه با پوره در ظرف مناسبی می گذاریم. سپس شلغم را به همراه خیار و پیاز به صورت ورقه های نازک برش می دهیم و به کاسه اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا پیاز قرمز را خلال کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس با ریختن آب لیموترش تازه، سرکه، روغن زیتون و رب انار در ظرفی، سس سالاد را درست می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پوره سیر را به همراه سماق و مقداری نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، آویشن و زیره به کاسه اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. سپس نان پیتا را مربعی برش می دهیم.

مرحله پنجم

حالا پیتا را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن روغن زیتون بریزید سپس در فر قرار دهید تا بپزد. سپس نخود پخته شده را در ظرف مناسبی گذاشته و با روغن زیتون می ریزند.

مرحله ششم

سپس روی نخودها مقداری پاپریکا، نمک، فلفل سیاه، زیره و پودر سیر بپاشید و در فر قرار دهید تا برشته شوند. در آخر سس را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود و پیتا را همراه با نخود روی آن بریزید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا