آشپزی

طرز تهیه سالاد مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سالاد مرغ

سالاد مرغ یکی از انواع سالاد پرطرفدار در دنیاست که در هر کشوری طبق دستور پختی منحصربفرد درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 200 گرم
پیاز 1 قطعه
بیکن یا سوسیس 5 برگ
پیازچه ¼ فنجان
گوجه گیلاسی ½ فنجان
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ماست 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه سالاد مرغ

مرحله اول

من آماده می کنم سالاد مرغ مجلسی در ابتدای کار سینه مرغ را در قابلمه مناسبی قرار می دهیم سپس روی سینه مرغ نمک و فلفل می ریزیم. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

مرحله دوم

حالا پیاز را به 4 قسمت تقسیم می کنیم سپس با سینه مرغ در قابلمه می گذاریم. سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سینه مرغ را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله سینه های مرغ را به مدت 45 دقیقه در آب جوش بگذارید تا کاملا بپزند. سپس بعد از گذشت این مدت سینه های مرغ را از قابلمه خارج کرده و در آبکش می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا اجازه دهید مرغ کاملا خنک شود سپس آن را ریش ریش کنید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و داخل آن روغن مایع می ریزیم سپس بیکن را در تابه می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله بیکن را کاملا سرخ کنید سپس از تابه خارج کنید. سپس بیکن را به اندازه دلخواه برش می دهیم، سپس گوجه گیلاسی را شسته و به 4 قسمت مساوی برش می دهیم.

مرحله ششم

حالا پیازچه ها را می شوییم سپس در آبکش می ریزیم و می گذاریم آب اضافی آن بیرون بیاید سپس ریز خرد می کنیم. سپس سس مایونز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله که بافت سس جدا شد، ماست غلیظ شده را به آن اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا سس ماست کاملا مخلوط و یکدست شود. سپس سینه مرغ رنده شده را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله هشتم

حالا گوجه‌فرنگی‌ها را به همراه بیکن و پیازچه به ظرف حاوی سینه‌های مرغ خرد شده اضافه کنید، سپس مخلوط کنید. سپس سس ماست را داخل مخلوط سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله نهم

در این مرحله نمک و فلفل سالاد را اندازه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند سپس سس را به سالاد اضافه می کنیم. سپس روی سالاد مرغ را سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

مرحله دهم

در آخر سالاد مرغ را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا سس از مواد گرفته شود و پس از آن طعم ها با هم مخلوط می شوند. بعد از این مدت سالاد را از یخچال خارج نمی کنیم و بعد سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا