طرز تهیه سالاد مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد مرغ
سالاد مرغ یکی از سالادهای بین المللی خوشمزه است که می توانید با مواد مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 100 گرم |
قارچ | 300 گرم |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
ذرت | ½ فنجان |
پیازچه | 4 ساقه |
که باید انجام شود | 1 دسته کوچک |
گشنیز | 1 دسته کوچک |
جعفری | 1 دسته کوچک |
مواد لازم برای سس |
|
ماست یونانی | 1 فنجان |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق چایخوری |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه بازامیک | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد مرغ
مرحله اول
من آماده می کنم سالاد مرغ مجلسی در ابتدای کار سینه های مرغ را در قابلمه آب می گذاریم سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به مدت 45 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا کاملا بپزد.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ را در کیسه فریزر قرار می دهیم سپس آن را می بندیم. بعد یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد می گذاریم سپس تخم مرغ را داخل آب می گذاریم و اجازه می دهیم تا تخم مرغ در آب جوش بماند تا پخته شود.
سطح سوم
در این مرحله قارچ را شسته سپس به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. سپس یک تابه مناسب را روی اجاق می گذاریم و در آن روغن مایع می ریزیم و قارچ ها را اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم.
مرحله چهارم
حالا حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ نشتی نداشته باشد سپس کاملا پخته شود. سپس بعد از 45 دقیقه سینه های مرغ را از قابلمه خارج می کنیم سپس آنها را ریز خرد می کنیم و در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پوسته تخم مرغ را جدا می کنیم و با رنده ریز رنده می کنیم و همراه با قارچ های پخته شده به سینه مرغ اضافه می کنیم. سپس پیازچه، جعفری و گشنیز را اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا سبزی ها را در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم سپس جعفری را به همراه شوید و گشنیز روی تخته گوشت می گذاریم و ریز خرد می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سبزیجات خرد شده را به همراه ذرت به سینه مرغ اضافه می کنیم. سپس سس سالاد مرغ را آماده می کنیم. برای این کار ابتدا سس مایونز را به همراه ماست در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله هشتم
حالا سس و ماست را با چنگال مخلوط کنید تا بافت یکدست شود. سپس سس خردل، آب لیموترش تازه، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را به سس و ماست اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله نهم
در این مرحله سس را به مواد سالاد اضافه می کنیم و سالاد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا مواد سالاد به طور یکنواخت با سس آغشته شود. سپس سالاد مرغ را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
مرحله دهم
در نهایت بعد از گذشت این مدت که مزه ها با هم مخلوط شدند سالاد را از یخچال خارج می کنیم. سپس سالاد مرغ را در ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.