طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی
سالاد مرغ مکزیکی یکی از خوشمزه ترین سالادهای مکزیک است که معمولا با چاشنی سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 1 قطعه |
لوبیاهای قرمز | 1 فنجان |
ذرت کنسرو شده | 1 فنجان |
پیازچه | 6 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد وسط |
فلفل های رنگارنگ | 1 قطعه |
ماست | 1 لیوان و نیم |
نمک | کافی |
فلفل قرمز و پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی
مرحله اول
برای تهیه سالاد مرغ مکزیکی لذیذ، ابتدا لوبیا قرمز را بشویید تا گرد و غبار آن گرفته شود، سپس آن را در یک کاسه آب بریزید و بگذارید یک شب خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مرحله برای نفخ بهتر لوبیا قرمز در این مدت چندین بار آب آن را عوض می کنیم. سپس بعد از گذشت این مدت حبوبات را آبکشی می کنیم سپس در ظرف آب قرار می دهیم.
سطح سوم
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم سپس لوبیا قرمز را به مدت 2 ساعت در آب در حال جوش می گذاریم تا کاملا بپزد. سپس سینه های مرغ را در یک قابلمه جداگانه آب قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم سپس سینه های مرغ را به مدت 45 دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم تا کاملا بپزند. سپس فلفل را بشویید، سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید.
مرحله پنجم
حالا گوجه ها را می شوییم، سپس پوست آن ها را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس پیاز را شسته و ریز خرد می کنیم سپس کنسرو ذرت را داخل آبکش می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم آب اضافی ذرت خارج شود. سپس بعد از 45 دقیقه سینه های مرغ را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید سپس ذرت ها را به آن اضافه کنید.
مرحله هفتم
حالا فلفل را به همراه گوجه و پیازچه به سینه مرغ اضافه می کنیم. سپس وقتی حبوبات کاملاً پخته شد، حرارت را خاموش می کنیم، سپس حبوبات را در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله هشتم
در این مرحله اجازه دهید لوبیا قرمز کاملا خنک شود سپس به مخلوط سینه مرغ اضافه کنید. در مرحله بعد، ماست غلیظ شده را به همراه نمک، پاپریکا و پودر سیر به مخلوط سالاد مرغ اضافه می کنیم.
مرحله نهم
حالا سالاد مرغ مکزیکی را با قاشق مخلوط کنید تا ماست جذب ماست شود. سپس سالاد را در یخچال بگذارید و به مدت 1 ساعت بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. نوش جان.