آشپزی

طرز تهیه سالاد مرغ و آووکادو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد مرغ و آووکادو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سالاد با مرغ و آووکادو

سالاد مرغ آووکادو یکی از سالادهای بین المللی خوشمزه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد با مرغ و آووکادو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوجه گیلاسی 20 عدد
ذرت کنسرو شده 6 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز 1 قطعه
پیازچه 2 شاخه
خیار 1 عدد کوچک
آووکادو 1 قطعه بزرگ
کاهو کافی
مواد لازم برای سس
گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
آب یک عدد لیموترش کافی
نمک و فلفل کافی
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ
سینه مرغ 400 گرم
پودر فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
فلفل ½ قاشق چایخوری
ادویه کاری ¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک کافی

طرز تهیه سالاد با مرغ و آووکادو

مرحله اول

برای تهیه سالاد خوشمزه با مرغ و آووکادو در ابتدای کار فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد روشن می کنیم سپس می گذاریم خوب گرم شود. حالا سینه مرغ را در ظرف مناسبی قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا پودر فلفل قرمز را به همراه فلفل سیاه، ادویه کاری، روغن زیتون و کمی نمک داخل کاسه بریزید و خوب ماساژ دهید تا طعم ها به سینه مرغ بروند، سپس سینی فر را با قلم مو با کمی روغن بمالید.

سطح سوم

سپس سینی را در فر قرار دهید و سینه های مرغ را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا بپزند و برشته شوند. در این فاصله با ریختن عسل در ظرفی به سراغ سس می رویم.

مرحله چهارم

حالا آب لیموترش تازه، روغن زیتون، گشنیز خرد شده و مقداری نمک و فلفل را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس مخلوط و یکدست شود. سپس کاهو را ریز خرد کنید.

مرحله پنجم

حالا پیاز قرمز را به همراه خیار، پیازچه و آووکادو خرد کرده و در ظرفی متناسب با ذرت بریزید، سپس گوجه گیلاسی را خلالی کرده و به همراه نیمی از سس به کاسه اضافه کنید.

مرحله ششم

سپس مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس با مواد سالاد مخلوط شود. حالا کاهو را به همراه سس باقی مانده در ظرفی جداگانه بریزید و مخلوط کنید سپس کاهو را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط سبزیجات خرد شده را روی کاهو پخش کنید و سینه مرغ پخته شده را از فر خارج کنید. حالا سینه های مرغ را به اندازه های دلخواه برش داده و روی سالاد قرار دهید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا