طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان
سالاد مرغ و بادمجان یکی از معروف ترین سالادهای ترکیه است که طبق دستور پخت های مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بادمجان | 2 عدد |
سینه مرغ | 1 قطعه |
ماست | 4 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | ½ قاشق چایخوری |
سیر | 2 قرص |
نمک و فلفل | کافی |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
گردو | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان
مرحله اول
برای تهیه سالاد با مرغ و بادمجان در ابتدای کار سینه های مرغ را به همراه یک لیوان آب و کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه می گذاریم و روی حرارت می گذاریم تا کاملا بپزند.
نکته: وقتی آب به جوش آمد باید کف گوشت مرغ را با قاشق جمع کنیم و دور بریزیم تا طعم و بوی آب مرغ گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله بادمجان ها را با پوست روی آتش زغال یا گاز می گذاریم تا پخته شود و پوستشان کاملا بسوزد. اگر بوی دود بادمجان را دوست ندارید، می توانید آن را بجوشانید یا در فر بپزید.
سطح سوم
حالا سس مایونز، ماست تغلیظ شده، سس خردل و کمی نمک و فلفل را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس سیر را در ظرفی رنده کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
مرحله چهارم
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا طعم مواد سس با هم مخلوط شود. پس از پخت کامل مرغ، آن را از قابلمه خارج کرده و به قطعات کوچک برش دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله پوست بادمجان های تفت داده شده را کاملا جدا می کنیم سپس به قطعات کوچک برش می دهیم. سپس کاسه سس را از یخچال خارج کرده و بادمجان و مرغ را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس دوباره روی کاسه را سلفون بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال نگهداری کنید. در آخر روی سالاد را با روغن زیتون و گردو تزئین کرده و سرو کنید.
5
2