آشپزی

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سالاد با مرغ و کاهو

سالاد کاهو مرغ یکی از سالادهای خوشمزه و ساده ایرانی است که می توانید با مواد مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد با مرغ و کاهو برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 400 گرم
کاهو 1 عدد وسط
پیازچه 5 تکه
خيار شور 5 تکه
سبزیجات معطر 1 فنجان
پیاز 1 قطعه
نمک و فلفل کافی
مواد لازم برای سس
ماست 5 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
سیر 1 یا 2 قرص
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه سالاد با مرغ و کاهو

مرحله اول

برای تهیه سالاد مرغ و کاهو ابتدا سینه های مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید سپس پیازها را پوست بگیرید و بشویید. سپس پیاز را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مقداری نمک و فلفل به سینه مرغ اضافه کنید و به اندازه ای آب اضافه کنید تا سینه مرغ را بپوشاند سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سینه مرغ را به مدت 45 دقیقه در آب در حال جوش بگذارید.

سطح سوم

در این مرحله کاهو را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس کاهو را به طور یکنواخت برش می دهیم، سپس سبزی های معطر (سیلانترو و شوید) را شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

حالا گشنیز و شوید را روی تخته گوشت می ریزیم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس ترشی را شسته و ریز خرد می کنیم و پیاز را شسته و ریز خرد می کنیم و سس را آماده می کنیم.

مرحله پنجم

برای این کار ماست تغلیظ شده را به همراه سس مایونز و خردل در ظرف مناسبی بریزید سپس مخلوط کنید تا قوام سس یکدست شود. در این مرحله پوسته های سیر را جدا می کنیم و با رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله ششم

حالا سیر، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس بعد از 45 دقیقه سینه مرغ را از قابلمه خارج کرده و ریز خرد می کنیم سپس در ظرف مناسبی می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله کاهو خرد شده را به همراه ترشی، پیازچه و ادویه های معطر داخل کاسه ای که سینه مرغ خرد شده ریخته ایم، می ریزیم سپس نمک و فلفل سالاد را اندازه می کنیم. سپس سس را به مواد سالاد اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در آخر سالاد را با قاشق برگردانید تا مواد سالاد با سس آغشته شود. سپس سالاد را در یخچال بگذارید و به مدت 1 ساعت بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند، سپس با نان برشته سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا