طرز تهیه سالاد میوه تابستانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد میوه تابستانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالاد میوه تابستانی
سالاد میوه تابستانی یکی از سالادهای خوش طعم و لذیذی است که درست کردنش بسیار آسان است در این سالاد پرطرفدار و دلچسب می توانید میوه های تابستانی مورد علاقه خود را به سلیقه خود اضافه کنید و از آن برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد میوه تابستانی با سایت آموزشی همراه باشید.
عناصر | مقدار مواد |
گیلاس | 10 عدد |
انگور | 1 خوشه |
شهد | 1 قطعه |
انجیر هلو | 1 قطعه |
موز | 1 قطعه |
سیب سبز ترش | 1 قطعه |
انبه | نصف 1 عدد |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
یک بسته آب پرتقال و کارتان تمام است | نصف فنجان |
آبلیموی تازه | 1/4 فنجان |
عسل | 1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه سالاد میوه تابستانی
مرحله 1: توت های تابستانی را بشویید
ابتدا با توجه به تنوع بیشتر میوه های تابستانی می توانید از میوه های دلخواه برای تهیه این سالاد مطابق ذائقه خود استفاده کنید.
مرحله 2: گیلاس و انگور را با هم ترکیب کنید
ساقه های آلبالو را از وسط جدا کرده، هسته آن را از وسط آلبالو جدا کرده، آلبالوها را در ظرفی بریزید، سپس مقداری انگور را بشویید، هسته ها را بردارید، سپس روی آلبالوها بریزید، آلبالوها را هم بزنید و مخلوط کنید.
مرحله 3: استفاده از انگور قرمز برای سالاد
از هر رنگ انگور که دوست دارید می توانید استفاده کنید اما برای جذابیت بیشتر سالاد بهتر است از انگور قرمز استفاده کنید، می توانید انگور را از وسط نصف کنید سپس روی آلبالوها بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله 4: سیب ها را برش بزنید و به مواد سالاد اضافه کنید
سپس یک سیب سبز ترش را تمیز کرده و به مکعب های کوچک برش بزنید و روی میوه ها قرار دهید، در صورت تمایل می توانید پوست آن را بگیرید و روی مواد برش بزنید. می توانید از سیب قرمز برای سالاد نیز استفاده کنید.
مرحله پنجم: موز و شلیل را له کنید و به مواد اضافه کنید
سپس موز را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و روی بقیه میوه ها بریزید و با آنها مخلوط کنید و بشویید و از وسط نصف کنید هسته آن را جدا کرده و به مکعب های کوچک برش دهید و روی میوه ها بریزید. ظرف و با آنها ترکیب کنید.
مرحله ششم: هلو، انجیر و انبه را خرد کنید، سپس با مواد سالاد مخلوط کنید
بعد هلو و انجیر را شسته و نصف کرده و هسته آن را جدا کرده سپس به شکل دلخواه برش داده و روی مواد داخل کاسه قرار دهید و با آنها مخلوط کنید سپس انبه را تمیز کنید سپس انبه را از وسط نصف کنید. ، هسته وسط را بردارید.
مرحله 7: مواد سالاد را با هم مخلوط کنید
انبه ها را ریز و به شکل دلخواه برش دهید سپس روی بقیه میوه ها در کاسه بریزید و به سلیقه خود مخلوط کنید، می توانید از بیش از یک نوع میوه استفاده کنید یا از انواع دیگر میوه ها در داخل سالاد استفاده کنید. ریخته شد.
مرحله هشتم: آب پرتقال را داخل کاسه بریزید
سپس همه میوه ها را با هم مخلوط کنید تا با هم بخورید، برای اینکه میوه ها برای تهیه سس له نشوند، بهتر است از بسته آب پرتقال استفاده کنید.
مرحله 9: آب لیمو و عسل را به آب پرتقال اضافه کنید
سپس یک لیموترش تازه را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید و روی آب پرتقال بریزید و با آن مخلوط کنید تا مزه ها و عطرها با هم ترکیب شوند سپس روی مخلوط آب پرتقال و آبلیمو کمی عسل بریزید. خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله 10: سس را روی سالاد بریزید و در یخچال بگذارید
وقتی عسل در آب حل شد و طعم آن شیرین شد، مخلوط سس را روی میوه ها بریزید، خوب مخلوط کنید و با آنها مخلوط کنید، سپس ظرف سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا جذب میوه ها شود. رایحه را با میوه ترکیب کنید.
مرحله یازدهم: سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو کنید
سپس سالاد میوه تابستانی را در ظرف مناسبی بریزید، سالاد را به سلیقه و سلیقه خود تزیین کنید، سپس سالاد میوه تابستانی را برای پذیرایی و مهمانی یا حتی به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه با انواع ظروف دارچینی و تزیینی سرو کنید.
5
2