آشپزی

طرز تهیه سالاد ژامبون با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد ژامبون را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سالاد ژامبون

سالاد ژامبون یکی از سالادهای خوش طعم و لذیذی است که با مواد مختلف بسیار آسان تهیه می شود، می توانید این سالاد خوشمزه را با ژامبون، سوسیس سرخ شده یا تن ماهی تهیه کنید و به عنوان یک پیش غذای شیک برای شام از آن استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه سالاد ژامبون برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ژامبون مرغ و قارچ 7 برگ
پیاز قرمز 1 قطعه
قوطی سبزیجات 1 قطعه
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
تخم مرغ آب پز 3 عدد
کاهو کافی
پیاز کوچک بنفش برای تزئین 1 قطعه
گردوی خرد شده برای تزیین سالاد کافی

طرز تهیه سالاد ژامبون

مرحله 1: برگ های کاهوی فرانسوی را بشویید

ابتدا برگ ها را از مقداری کاهوی فرانسوی جدا کرده و بشویید سپس در سبد قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله 2: تخم مرغ ها را آب پز کنید

سپس تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه یا تابه‌ای بریزید و روی آن‌ها مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تخم‌مرغ‌ها به مدت 10-15 دقیقه بجوشد و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. بودن

مرحله 3: ران ها را به قطعات کوچک برش دهید

سپس ساق ها را مربع های کوچک برش بزنید و در دیس بچینید، به جای ژامبون می توانید از سوسیس استفاده کنید، فقط اگر می خواهید از سوسیس برای سالاد استفاده کنید، ابتدا سوسیس ها را به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله چهارم: سوسیس ها را در روغن داغ سرخ کنید

در تابه ای روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سوسیس ها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و سوسیس ها را هم بزنید تا همه قسمت های آنها به یک اندازه سرخ شود و سوسیس ها نسوزند.

مرحله 5: استفاده از ماهی تن به جای ژامبون و سوسیس

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و سوسیس های سرخ شده را از تابه بردارید و در ظرف دیگری بریزید و در این مرحله به جای ژامبون یا سوسیس از ماهی تن نیز استفاده کنید و در سالاد قرار دهید و استفاده کنید.

مرحله ششم: ماهی تن را بجوشانید و روغن آن را بردارید

مراقب باشید اگر از ماهی تن برای این سالاد استفاده می کنید یادتان باشد قبل از استفاده ماهی تن را در آب بجوشانید تا آماده استفاده شود سپس در را باز کرده و ماهی تن را در ظرفی قرار دهید سپس روغن آن را بردارید. و دور بریزید.

مرحله 7: ژامبون ها و سبزیجات کنسرو شده را در کاسه سالاد بریزید

پاهای خرد شده را در ظرف مناسب سالاد بریزید و از قوطی بریزید و مخلوط کنید به جای قوطی می توانید از سبزیجات آب پز جداگانه استفاده کنید و هر کدام را بجوشانید سپس به سالاد اضافه کنید.

مرحله هشتم: پیاز خرد شده و سس مایونز را به مواد اضافه کنید

سپس یک عدد پیاز بنفش را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید و روی بقیه مواد در ظرف سالاد قرار دهید و خوب مخلوط کنید.

مرحله نهم: سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه کنید

وقتی سس مایونز کاملا با مواد سالاد مخلوط شد و همه مواد با سس آغشته شد، سپس مقداری نمک و فلفل روی مواد بریزید، خوب هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند، مقدار سس به ذائقه شما و خودتان بستگی دارد. می تواند مقدار را تنظیم کند، تغییر کند

مرحله دهم: برگ های کاهو را در بشقاب بچینید و مواد سالاد را روی آن ها بریزید

سپس برگ های کاهو را در ظرف مناسب سرو بچینید تا کف و کناره های ظرف کاملا با کاهو پوشانده شود و پس از مخلوط شدن مواد سالاد آن را داخل بشقاب بریزید و پهن کنید و سطح آن را صاف کنید سعی کنید مواد را پهن کنید. سالاد به طور مساوی در همه قسمت ها باشد

مرحله 11: تخم مرغ آب پز را برش داده و روی سالاد قرار دهید

سپس تخم‌مرغ‌های پخته شده را پوست بگیرید، سپس آن‌ها را از طول نصف کنید، هر قسمت را با برش طولی دیگر از وسط نصف کنید، سپس تخم‌مرغ‌های برش‌خورده را روی سالاد بچینید و تخم‌مرغ‌ها را به طور مساوی در سرتاسر سالاد پخش کنید. .

مرحله دوازدهم: پیاز و فلفل خرد شده را روی سالاد بریزید و در یخچال بگذارید

سپس پیاز بنفش را پوست گرفته و خلالی کرده و روی سالاد و تخم مرغ قرار داده و مقداری فلفل سیاه روی سالاد بریزید سپس سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد. همه مواد با هم مخلوط شده اند.

مرحله 13: سالاد را تزئین کرده و سرو کنید

سپس روی سالاد را با سس مایونز یا هر سس دیگری به دلخواه تزیین کنید، می توانید از مقداری گردوی آسیاب شده نیز روی سالاد استفاده کنید، سپس سالاد را با ژامبون به عنوان یک پیش غذای شیک و خوش طعم برای سرو سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا