آشپزی

طرز تهیه سالاد کرفس +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سالاد کرفس

سالاد کرفس یکی از سالادهای بین المللی خوشمزه و خاص است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد کرفس برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 650 گرم
یک تخم مرغ 6 عدد
کرفس ½ فنجان
پیاز قرمز ¼ پیاز
آووکادو (اختیاری) 1 قطعه
مواد تشکیل دهنده سس سالاد
ماست یونانی ساده 1 فنجان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه سالاد کرفس

مرحله اول

برای تهیه سالاد کرفس خوشمزه ابتدا مرغ را در قابلمه مناسبی قرار دهید سپس به اندازه ای آب اضافه کنید که سینه مرغ را بپوشاند. سپس کمی نمک به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی اجاق می گذاریم.

مرحله دوم

حالا سینه های مرغ را به مدت 45 دقیقه روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزند. سپس تخم مرغ ها را در قابلمه مناسبی می ریزیم، سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم.

سطح سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به مدت 20 دقیقه در آب جوش بگذارید تا پخته شود. در مرحله بعد کرفس را شسته سپس به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم و سپس آووکادو را شسته و پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آووکادو را به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. سپس بعد از 20 دقیقه تخم مرغ را از آب در حال جوش خارج کرده و پوست آن را جدا کرده و به اندازه دلخواه برش می دهیم. سپس یک کاسه مناسب را انتخاب می کنم.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه کرفس و آووکادو داخل کاسه بریزید. در مرحله بعد پیاز را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک برش دهید و در ظرفی بریزید سپس مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید.

مرحله ششم

حالا سینه مرغ را به صورت مکعبی برش دهید، سپس تابه گریل را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید داغ شود. سپس تکه های سینه مرغ را در تابه می ریزیم و سپس کباب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سس سالاد را با اضافه کردن ماست یونانی در ظرف مناسبی آماده می کنیم، سپس سس خرد شده را به همراه سرکه سیب، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به ماست یونانی اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا مخلوط ماست را با چنگال هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. در مرحله بعد سینه های مرغ کبابی را به کاسه مخلوط سبزیجات اضافه کنید، سپس با قاشق مواد را هم بزنید تا یکدست و یکدست شود.

مرحله نهم

در آخر سس را روی سالاد کرفس بریزید سپس به آرامی هم بزنید تا سس با مواد مخلوط شود. سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید، سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا