طرز تهیه سالاد کلم +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد کلم
سالاد کلم کلاسیک یکی از سالادهای خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود. این سالاد خوشمزه را می توانید با مواد مختلف درست کنید، آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید طرز تهیه سالاد کلم برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
کلم سفید و بنفش | 300 گرم |
هویج | 100 گرم |
پیازچه | 2 ساقه |
ماست | 150 گرم |
سرکه سیب | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد کلم
مرحله 1: کلم را بشویید و آماده کنید
برای تهیه سالاد کلم رستورانی ابتدا برگ ها را از کلم سفید و بنفش جدا می کنیم سپس آن ها را کاملا می شوییم. سپس برگ های کلم را در آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی آن کشیده شود.
مرحله 2: کلم را خشک و برش دهید
اگر می خواهید در زمان صرفه جویی کنید، می توانید برگ های کلم را با یک حوله تمیز خشک کنید. سپس برگ های کلم را به صورت رشته های نازک و یکنواخت و هم اندازه می بریم.
مرحله 3: هویج خرد شده را اضافه کنید
در این مرحله کلم خرد شده را در ظرف سالاد بریزید. در مرحله بعد هویج را بعد از شستن پوست بگیرید و به صورت نوارهای نازک مانند برگ کلم برش دهید و به کاسه اضافه کنید.
مرحله 4: تهیه سس سالاد با ماست و سس مایونز
حالا برای تهیه سس سالاد، ماست، سس مایونز، سرکه سیب و کمی نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بریزید و با چنگال هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله 5: طعم سس را افزایش دهید
اگر بخواهیم سس را کمی تندتر کنیم می توانیم از سیر رنده شده یا یک تکه زنجبیل در آن استفاده کنیم که کاملا خوشمزه است. پس از آماده شدن سس، آن را به سالاد اضافه کنید.
مرحله 6: رنگ سس را تغییر دهید
اگر می خواهید سس شما رنگی غیر از سفید داشته باشد، می توانید از رنگ طبیعی استفاده کنید. مثلا برای طلایی شدن سس از زعفران خیس خورده یا برای قرمز شدن سس از پودر لیپو یا آبمیوه استفاده کنید.
مرحله 7: سالاد را مخلوط کرده و با پیازچه تزئین کنید
در این مرحله سالاد را خوب برمی گردانیم تا سس به تمام قسمت های سالاد برسد سپس پیازچه را برش داده و روی سالاد را تزئین می کنیم. در آخر سالاد را قبل از سرو در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
مرحله هشتم: پیشنهادی برای کاهش کالری سالاد
نکته دیگر در مورد کالری این سالاد است اگر می خواهید سالاد کلم با کالری کمتری بخورید، می توانید به جای سس مایونز از ماست کم چرب یا حتی سس مایونز کم چرب استفاده کنید.
توجه: اضافه کردن مواد اختیاری به سالاد
من از مقداری کاهو در سالادم استفاده کردم که طعم و بافت بسیار خوبی به سالاد داد. اگر دوست داشتید می توانید از مواد مورد علاقه خود برای لذت بردن کامل از سالاد کلم استفاده کنید.
تجربه بیشتر با سالادهای خوشمزه
یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین غذاهایی که همیشه می توانیم از آن لذت ببریم سالاد است. سالادها در هر کشوری ویژگی ها و طعم های خاص خود را دارند. اگر می خواهید سالادهای بیشتری را امتحان کنید، آموزش ها را به شما توصیه می کنیم دستور تهیه سالاد اندونزیایی✅ طرز تهیه سالاد آلوئه و ✅ طرز تهیه سالاد پاستا همچنین ببینید