آشپزی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تن یکی از ساندویچ های بین المللی ساده و سریع است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ساندویچ تن ماهی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ماهی تن 2 عدد
سیب زمینیها 2 عدد
قارچ 10 عدد وسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد بزرگ
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه ابتدا کنسرو ماهی تن را در قابلمه ای آب بریزید سپس روی اجاق بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بجوشد. سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با آب سرد می شوییم و خشک می کنیم سپس ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم و کمی روغن اضافه می کنیم. سپس سیب زمینی ها را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید.

سطح سوم

پس از سرخ شدن سیب زمینی ها، آن ها را از ماهیتابه خارج کنید، سپس کمی روغن اضافه کنید. سپس قارچ ها را تکه یا خلال می کنیم و چند دقیقه با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب بریزد.

مرحله چهارم

بعد از سرخ شدن قارچ ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. سپس پیازها را خلال می کنیم، سپس کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. فلفل را خوب تفت دهید تا کاملا نرم شود. سپس بعد از برداشتن روغن اضافی ماهی تن، آنها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا پوره گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پوره گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. سپس سیب زمینی سرخ شده را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله همه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس مخلوط مواد را داخل نان لواش یا نان باگت می ریزیم سپس با تزیینات دلخواه مانند گوجه فرنگی و ترشی سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا