طرز تهیه ساندویچ مرغ رژیمی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ساندویچ مرغ رژیمی
ساندویچ مرغ رژیمی یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سالم است که برای افراد رژیمی بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه ساندویچ مرغ رژیمی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
سینه مرغ | 200 گرم |
لوبیا سفید | 100 گرم |
جعفری یا گشنیز تازه | 1 کاسه کوچک |
ماست انتزاعی موسیر | 2 قاشق غذاخوری |
نان سبوس دار یا نان ساده | 1 قطعه |
روغن زیتون | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
فلفل سیاه و پودر سیر | کافی |
مواد تشکیل دهنده سالاد |
|
خیار | 1 قطعه |
گوجه گیلاسی | 4 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
لیموی تازه | 1 قطعه |
روغن زیتون | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه ساندویچ مرغ رژیمی
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ مرغ رژیمی لذیذ ابتدا لوبیا سفید را شسته و به مدت 6 تا 12 ساعت در ظرف آب قرار می دهیم تا تورم آن برطرف شود. بعد از این مدت لوبیا سفید را آبکشی می کنیم.
مرحله دوم
حالا لوبیاها را در قابلمه آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا حبوبات کاملا بپزند و به مدت 2 تا 3 ساعت نرم شوند. سپس سینه مرغ را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم و در ظرف می چینیم.
سطح سوم
حالا روی فیله های مرغ مقداری نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر و روغن زیتون بریزید و به مدت 1 دقیقه خوب ماساژ دهید تا سینه مرغ طعم دار شود. سپس ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم.
مرحله چهارم
حالا کمی روغن به تابه اضافه کنید و سینه های مرغ را داخل آن بریزید و هر طرف را به مدت 4 دقیقه تفت دهید. بعد تهیه سس است که برای آن مقداری جعفری خرد می کنیم.
مرحله پنجم
حالا حبوبات پخته شده را به همراه جعفری، ماست موسیر، روغن زیتون و کمی آبلیموی تازه، نمک و فلفل داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.
مرحله ششم
سپس خیار، گوجه گیلاسی و پیاز را به صورت تقریبی خرد کرده و در ظرف مناسبی بریزید، سپس مقداری نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیموی تازه به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله نان پیتای دانه ای را روی سطح کار گذاشته و روی آن را با مخلوط سس می پوشانیم. حالا سینه مرغ سرخ شده را برش می دهیم و روی نان می گذاریم سپس مقداری از سالاد را روی سینه مرغ می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا نان ها را جمع می کنیم و یک تابه گریل روی اجاق می گذاریم تا کاملا داغ شود سپس ساندویچ را داخل تابه می گذاریم و دو طرف آن را خوب می پزیم تا قهوه ای شود. در نهایت ساندویچ را از وسط نصف کرده و سرو کنید. نوش جان.