آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مغز با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ مغز را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ساندویچ مغز

ساندویچ مغز یکی از ساندویچ های خوشمزه و لذیذی است که تهیه آن بسیار آسان است، شما می توانید در مواقعی که وقت کافی برای تهیه غذاهای پر زحمت ندارید از این ساندویچ خوشمزه و دلچسب که طرفداران زیادی دارد استفاده کنید. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه ساندویچ مغز، ادامه مطلب را بخوانید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
مغز گوشت گاو 2 عدد
پیاز 1 قطعه
سیر 2 قرص
نمک و زردچوبه کافی
فلفل کافی
کره کافی
پل بیبر به مقدار مورد نظر
آبلیموی تازه کافی
ترشی خلال شده برای دارچین 6 تا 7 عدد
گوجه فرنگی خرد شده برای دارچین 1 تا 2 عدد
چند تکه لیموترش تازه برای دارچین 3 تا 4 برش
کاهو برای دارچین کافی

طرز تهیه ساندویچ مغز

مرحله 1: مغز گاو، پیاز و سیر را در قابلمه بریزید

ابتدا مغز گاو را که شسته اید در قابلمه بریزید سپس پیاز را پوست بگیرید و به 4 قسمت تقسیم کنید و در قابلمه بریزید.

مرحله دوم: ادویه ها را اضافه کنید و آب را داخل قابلمه بریزید و مغزها را بجوشانید

سپس روی مواد داخل قابلمه مقداری نمک و زردچوبه و فلفل سیاه بریزید سپس مقداری آب به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا آب نیمی از مغزها را بگیرد سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا مغزها خوب بپزند. یک ساعت و آماده شوید

مرحله 3: آب داخل قابلمه را کم چرب کرده و از روی حرارت بردارید

در حین پخت مقداری کف روی آب جمع می شود پس با قاشق میل کنید چون روی طعم آن بسیار تاثیر می گذارد و لذیذتر می شود بعد از یک ساعت قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا دمای محیط خنک شود. کاهش خواهد یافت.

مرحله چهارم: آجیل ها را خرد کرده و در کره ذوب شده سرخ کنید

سپس با یک چاقوی تیز، مغزها را به اندازه های دلخواه و مناسب برش دهید، سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن ذوب شود، پس از اینکه روغن کاملا ذوب و داغ شد، تکه های آجیل را داخل تابه بریزید. ماهیتابه را بگذارید و با کره تفت دهید.

مرحله پنجم: طرف دیگر آجیل ها را سرخ کنید و آب لیمو را روی آن ها بریزید

وقتی یک طرف آجیل ها خوب سرخ شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود، رنگشان تغییر کند و بافتشان یکدست شود، سپس یک لیموترش تازه را از وسط نصف کنید، آب آن را بگیرید و روی آجیل ها بریزید. تا جذب کامل مغزها برود.

مرحله ششم: فلفل را به مغز اضافه کرده و تفت دهید

سپس مقداری فلفل سیاه روی آجیل ها بریزید و کمی تفت دهید تا عطر و طعم آن با مغزها مخلوط شود و آنها را بخورند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا حرارت اولیه آجیل داخل آن به دمای محیط برسد. . کاهش یافته.

مرحله هفتم: کاهوی شسته شده را در کنار مغزها قرار دهید

سپس آجیل های خلال شده را در ظرف مناسبی بریزید، سپس کاهوی شسته و خشک شده را ریز خرد کرده و در ظرفی در کنار مغزهای خلال شده قرار دهید، می توانید برگ های کامل کاهو را نیز در ظرف بریزید. ..

مرحله هشتم: یک ترشی، گوجه فرنگی و لیمو را به عنوان دارچین کنار مغز قرار دهید

مقداری ترشی را به صورت نوارهای نازک برش بزنید و کنار مغزها بچینید و چند عدد گوجه فرنگی را که از قبل شسته اید حلقه حلقه کنید و در بشقاب برای سرو آجیل بچینید سپس یک لیموترش تازه را از وسط نصف کنید و در ظرفی بچینید. ظرف

مرحله نهم: مواد ساندویچ را داخل نان باگت بریزید و ساندویچ مغز را سرو کنید

سپس تمام مواد دارچینی را به دلخواه و مناسب تزیین و تزیین کنید، سپس باگت را از وسط نصف کنید، چند برش آجیل و مواد دارچینی را داخل ساندویچ بریزید، سپس ساندویچ آجیل را به عنوان یک غذای خوشمزه و مقوی با سرو انواع دارچین درست کنید. و تاپینگ ها


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا