طرز تهیه سس مایونز با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سس مایونز را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سس مایونز
سس مایونز یکی از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین چاشنی های دنیاست که می توانید آن را در دستور العمل های مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سس مایونز برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای سس مایونز | |
سرکه سفید | ½ فنجان |
اب | 1 فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
کره مایع یا روغن زیتون | ½ فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز | کافی |
طرز تهیه سس مایونز
مرحله اول
برای تهیه سس مایونز خانگی ابتدا آب، سرکه، شکر، نمک و نشاسته ذرت را در قابلمه ای مناسب بریزید سپس هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط نشاسته ذرت را مدام هم می زنیم تا فرو نرود و به قوام فرنی برسد. در مرحله بعد مخلوط نشاسته ذرت را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم کمی خنک شود.
سطح سوم
حالا تخم مرغ را به همراه کره مایع یا روغن زیتون، سس خردل و فلفل قرمز در مخلوط کن بریزید سپس مواد را به مدت 2 دقیقه با سرعت بالای دستگاه مخلوط کنید. سپس مخلوط نشاسته ذرت را در 4 مرحله در حین هم زدن به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا 10 دقیقه دیگر بدون وقفه به هم زدن سس ادامه می دهیم. سپس در نظر داشته باشید که وقتی سس غلیظ شد، هم زدن را متوقف کنید تا سس روغن آزاد نکند. سپس سس را در یک شیشه درب دار بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله درب شیشه را می بندیم سپس سس را به مدت 8 تا 12 دقیقه در یخچال می گذاریم تا سفت شود. مراقب باشید اگر از روغن زیتون برای تهیه سس استفاده می کنید، بافت آن نسبت به سایر سس ها نازک تر است.
مرحله ششم
اگر از کره مایع برای تهیه سس مایونز استفاده کنید، بافت سس غلیظ تر می شود. توجه داشته باشید که به دلیل کمبود مواد نگهدارنده، سس مایونز خانگی را نمی توان بیش از 1 هفته در یخچال نگهداری کرد. نوش جان.
5
2