طرز تهیه سس پیتزا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سس پیتزا
سس یکی از مهم ترین چاشنی هایی است که به ما در تهیه و سرو غذا کمک می کند. سس ها بیشتر برای غذا و سالاد استفاده می شود. یکی از معروف ترین این سس ها سس گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی است که در غذاهایی مانند پیتزا، پاستا، ساندویچ و تنقلات استفاده می شود. این دستور یک سس پیتزای خانگی را توصیف می کند که می توان آن را درست کرد و ذخیره کرد و روی خمیر پیتزا استفاده کرد.
مواد لازم برای سس پیتزا | |
گوجه فرنگی | 1 کیلوگرم |
پیاز | 1 قطعه |
سیر | 5 قرص |
روغن زیتون | کمی |
پودر پونه کوهی | 1 قاشق غذاخوری |
پودر ریحان ایتالیایی | 1 قاشق چایخوری |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
فلفل تند | نصف قاشق چایخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | تا جایی که لازم است |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق غذاخوری |
سس گوجه | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سس پیتزا
مرحله اول
برای تهیه سس خوشمزه و رستوران خمیر پیتزا، گوجه ها را شسته و از وسط نصف می کنیم. سپس آن را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
مرحله دوم
در این مرحله یک تابه مناسب برمی داریم و با کمی روغن زیتون روی اجاق می گذاریم تا داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود. سیر را رنده کنید و به آن اضافه کنید و تفت دهید.
سطح سوم
پیاز و سیر خوب تفت داده شده، پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مخلوط شوند، سپس اجازه دهید آب آن گرفته شود و غلیظ شود. سپس اورانگوتان، ریحان ایتالیایی و آویشن را اضافه کنید و با سس مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله پودر چیلی و شکر را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس نمک را مطابق ذائقه خود تنظیم می کنیم. در آخر فلفل قرمز و کچاپ را اضافه کنید و روی اجاق خوب هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
مرحله پنجم
بعد از اینکه سس آماده شده به دمای محیط رسید آن را در شیشه های درب دار ریخته و روی آن را با یکی دو قاشق روغن زیتون می پوشانیم تا اکسید نشود و کپک نزند. این سس را می توان روی هر نوع پیتزا استفاده کرد.