آشپزی

طرز تهیه سس پیتزا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سس پیتزا

سس یکی از مهم ترین چاشنی هایی است که به ما در تهیه و سرو غذا کمک می کند. سس ها بیشتر برای غذا و سالاد استفاده می شود. یکی از معروف ترین این سس ها سس گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی است که در غذاهایی مانند پیتزا، پاستا، ساندویچ و تنقلات استفاده می شود. این دستور یک سس پیتزای خانگی را توصیف می کند که می توان آن را درست کرد و ذخیره کرد و روی خمیر پیتزا استفاده کرد.

مواد لازم برای سس پیتزا
گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
پیاز 1 قطعه
سیر 5 قرص
روغن زیتون کمی
پودر پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
پودر ریحان ایتالیایی 1 قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
فلفل تند نصف قاشق چایخوری
قند 1 قاشق غذاخوری
نمک تا جایی که لازم است
پودر فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس پیتزا

مرحله اول

برای تهیه سس خوشمزه و رستوران خمیر پیتزا، گوجه ها را شسته و از وسط نصف می کنیم. سپس آن را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب برمی داریم و با کمی روغن زیتون روی اجاق می گذاریم تا داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود. سیر را رنده کنید و به آن اضافه کنید و تفت دهید.

سطح سوم

پیاز و سیر خوب تفت داده شده، پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مخلوط شوند، سپس اجازه دهید آب آن گرفته شود و غلیظ شود. سپس اورانگوتان، ریحان ایتالیایی و آویشن را اضافه کنید و با سس مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله پودر چیلی و شکر را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس نمک را مطابق ذائقه خود تنظیم می کنیم. در آخر فلفل قرمز و کچاپ را اضافه کنید و روی اجاق خوب هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.

مرحله پنجم

بعد از اینکه سس آماده شده به دمای محیط رسید آن را در شیشه های درب دار ریخته و روی آن را با یکی دو قاشق روغن زیتون می پوشانیم تا اکسید نشود و کپک نزند. این سس را می توان روی هر نوع پیتزا استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا