آشپزی

طرز تهیه سماق پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سماق پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پلو با سماق

سماق پلو یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که معمولا با کباب سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پلو با سماق برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 4 لیوان
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز 1 قطعه
پودر لب 1 قاشق چایخوری
سماق 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه پلو با سماق

مرحله اول

من آماده می کنم سماق مجلسی پلو در ابتدای کار چند بار برنج را با آب سرد می شوییم سپس به ظرف آب مناسب اضافه می کنیم. سپس 1 تا 2 قاشق چایخوری نمک به برنج اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله برنج را 3-2 ساعت در آب می گذاریم تا خیس بخورد. سپس گوشت گوسفندی را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و در چرخ گوشت قرار می دهیم و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم.

سطح سوم

حالا فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را شسته و با رنده ریز رنده می کنیم. سپس پیاز را به همراه سماق، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قیمه اضافه کنید و ورز دهید تا مواد مخلوط شوند.

مرحله چهارم

حالا روی گوشت را با سلفون بپوشانید سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس بعد از گذشت این مدت آب گوشت را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک گردو از گوشت جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت را به شکل گلوله در می آوریم و در ظرف مصاب می گذاریم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود.

مرحله ششم

حالا گوشت قلقلی را به تابه اضافه می کنیم، سپس مقداری زعفران پخته شده به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت قلقلی سرخ شود. سپس ظرف مناسب آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. سپس برنج را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن کشیده شود و سپس آب جوش را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هشتم

حالا اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود. در همین حین مقداری آب جوش به پودر لب اضافه کنید، سپس اجازه دهید پودر لب در جای گرمی دم بکشد تا رنگ آن آزاد شود.

مرحله نهم

در این مرحله که دانه های برنج اطراف نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس برنج را آبکشی می کنیم. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و کمی روغن مایع در آن اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا ته دیگ مورد نظرمان را در قابلمه ثابت می کنیم سپس یک لایه برنج داخل قابلمه می ریزیم سپس مقداری سماق و آب لبو و گوشت کلکال روی برنج می ریزیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود.

مرحله یازدهم

در این مرحله درب قابلمه را با بخار آب می پوشانیم سپس روی قابلمه قرار می دهیم. بعد شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله پخش می کنیم و می گذاریم سماق پلو بجوشد.

مرحله دوازدهم

سرگرمی روز بعد از 45 دقیقه اجاق گاز را خاموش می کنیم سپس به آرامی غذا را در قابلمه هم می زنیم تا یکدست شود. سپس پلو را با سماق در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا