آشپزی

طرز تهیه سماق پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پلو با سماق

منشا این برنج اردبیل و مخصوص شهرستان نمین است. سماق آذربایجان بسیار خوش رنگ و ترش است و طعم خوبی به برنج ایرانی می دهد. این برنج از انواع برنج های مخلوط به حساب می آید که می توان آن را با مرغ چرخ کرده یا خرد شده پخت و سرو کرد. سماق یکی از ادویه های خوشمزه است که خواص زیادی دارد. به هضم غذا و تقویت معده کمک زیادی می کند. همچنین فشار خون و چربی خون را کاهش می دهد. این غذا را می توان در مهمانی ها نیز سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سماق پلو با سایت نیتا چی همراه باشید.

مواد لازم برای پلو با سماق
پیاز 1 قطعه
گوشت چرخکرده 250 گرم
نمک و فلفل کافی
آرد سوخاری و پودر سیر کافی
سماق کافی
برنج 3 لیوان
زعفران آب پز کافی
گوجه و فلفل برای کباب کردن

طرز تهیه پلو با سماق

مرحله اول

برای تهیه یک پلو خوشمزه با سماق، در ابتدای کار برنج را با آب و نمک یکی دو ساعت خیس می کنیم. سپس یک قابلمه را آب می کنیم و روی اجاق می گذاریم تا بجوشد. سپس برنج را به آن اضافه کنید و با کمی نمک تفت دهید.

مرحله دوم

در این مرحله که برنج نیم پز شد آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس با رنده ریز رنده می کنیم. سپس یک کاسه مناسب بردارید و گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به آن اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل، آرد سوخاری، پودر سیر و سماق را به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند، سپس به شکل گلوله در می آوریم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

ماهیتابه ای بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس گوشت را در آن سرخ می کنیم. در ابتدای سرخ کردن از حرارت زیاد استفاده می کنیم و سپس کم می کنیم تا مغز آماده شود. یک قابلمه بردارید و ته آن مقداری روغن بریزید.

مرحله پنجم

سپس ته قابلمه مورد نظر را کف قابلمه قرار می دهیم. برنج آبکش شده را یک لایه کف قابلمه بریزید. سماق و زعفران پخته شده را داخل آن بریزید و کمی کلکال اضافه کنید. سپس لایه بعدی برنج را می ریزیم.

مرحله ششم

این کار را تا زمانی که برنج و گوشت تمام شود ادامه می دهیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دم بکشد. پخت برنج حدود 45 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد. در حالی که برنج در حال پختن است، به سراغ فلفل و گوجه می رویم.

مرحله هفتم

برای این کار گوجه فرنگی و فلفل را بشویید و به سیخ بکشید. سپس آنها را با حرارت ملایم می پزیم. وقتی می خواهیم برنج را در ظرف سرو کنیم با گوجه و فلفل کبابی هم سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا