آشپزی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پیتزا سمبوسه

سمبوسه یکی از محبوب ترین غذاهای موجود در بازار است. می توانید آن را با هر چیزی که می خواهید پر کنید و طعم های مختلفی ایجاد کنید. معمولا مواد داخل سمبوسه را با مقداری پنیر پیتزا مخلوط می کنند تا با خوردن آن کمی فنری شود. سمبوش ها معمولا یا خیلی تند و فلفلی هستند یا با سس تند سرو می شوند. در دستور پیتزا سمبوسه از پوره گوجه فرنگی استفاده نمی کنیم و همان طعم پیتزا کلاسیک را می خواهیم اما اگر دوست داشتید می توانید مقداری پوره گوجه فرنگی به مواد داخل سمبوسه اضافه کنید. نکته مهمی که نباید فراموش کنید این است که مواد سمبوسه خیلی چرب نباشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا سمبوسه با ما همراه باشید.

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سوسیس داغ 2 عدد
قارچ نیم کیلو
فلفل 1 قطعه
ذرت بو داده یا مکزیکی 1 فنجان
پنیر رنده شده برای پیتزا 100 گرم
نان لواش تا جایی که لازم است
نمک و فلفل و زردچوبه تا جایی که لازم است

طرز تهیه پیتزا سمبوسه

مرحله اول

برای پیچیدن سمبوسه می توانید از خمیر آماده یا نان لواش استفاده کنید. لواش نرم برای این کار مناسب است زیرا به راحتی می توانید آن را رول کنید و نان از هم نپاشد. اگر نان کمی خشک شد، آن را با کمی آب ولرم بپاشید.

مرحله دوم

سپس بگذارید روی میز بماند تا کمی نرم شود. سپس نان لواش را به صورت نوارهای مستطیلی بلند با عرض 10 تا 15 سانتی متر برش دهید بهتر است نان ها را به همان اندازه برش دهید تا سمبوسه ها یکسان شوند.

سطح سوم

در این مرحله برای تهیه مواد داخل سمبوسه ابتدا یک تابه بزرگ را گرم کرده و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید. هات داگ ورقه شده را با فلفل، ذرت و قارچ ورقه شده سرخ کنید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه مواد کمی سرخ شدند مقداری نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید. در چند دقیقه آخر پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و بگذارید پنیر آب شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید. به هیچ وجه روغن این مواد نباید زیاد باشد.

مرحله پنجم

مقداری از مواد سمبوسه را روی نان ها بریزید و به شکل مثلث در بیاورید. بهتر است روی نان را کمی فشار دهید تا تمام قسمت های آن به خوبی با مواد آغشته شود. یک تابه تمیز را روی اجاق گاز قرار دهید. اجازه دهید تا کاملا گرم شود.

مرحله ششم

در این مرحله روغن کافی برای سرخ شدن در تابه اضافه کنید و همه طرف سمبوسه پیچیده شده را خوب در روغن تفت دهید. پس از آماده شدن سمبوسه ها، آنها را برای چند دقیقه روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا