آشپزی

طرز تهیه سمبوسه گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سمبوسه گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سمبوسه با گوشت

سمبوسه گوشتی یکی از فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که با دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را مشاهده کنید. طرز تهیه سمبوسه با گوشت برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 200 گرم
سیب زمینیها 1 قطعه بزرگ
پیاز 2 عدد وسط
فلفل ½ فنجان
جعفری ½ فنجان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
نان لواش در مقادیر کافی
نمک و زردچوبه به اندازه کافی ساکت
فلفل سیاه و پودر سیر کافی

طرز تهیه سمبوسه با گوشت

مرحله اول

من آماده می کنم سمبوسه خوشمزه با گوشت در ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و بعد از شستن به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس می گذاریم روغن خوب داغ شود سپس سیب زمینی های ناگینی را به همراه نمک در تابه می گذاریم و می پزیم تا کاملا سرخ شوند. حالا پیاز را نگینی خرد کرده و پس از برداشتن سیب زمینی، پیاز را به تابه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا پیاز را تفت دهید تا کاملا قرمز و طلایی شود سپس زردچوبه را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا زردچوبه سرخ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

مرحله چهارم

وقتی رنگ گوشت تغییر کرد فلفل سیاه را به همراه پودر سیر به تابه اضافه کنید سپس کمی تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شود.

مرحله پنجم

حالا فلفل را ریز خرد می کنیم سپس جعفری را شسته و ریز خرد می کنیم. سپس فلفل را همراه با جعفری به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر جعفری گرفته شود.

مرحله ششم

در این مرحله سیب زمینی سرخ شده را به ماهیتابه اضافه کنید سپس هم بزنید تا مواد سمبوسه کاملا مخلوط و یکدست شود. حالا با برش نان به صورت مستطیلی بلند به عرض 10 سانتی متر، سمسا را ​​می پیچیم.

مرحله هفتم

حالا 1 قاشق غذاخوری از مواد سمبوسه را بین نان بریزید و نان را به شکل مثلث بپیچانید سپس مقدار اضافی نان را ثابت کنید تا مواد از نان خارج نشود. سپس سمبوسه را به همین ترتیب درست می کنیم تا مواد تمام شود.

مرحله هشتم

در این مرحله تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. سپس سمبوسه ها را در تابه ریخته و کاملا سرخ می کنیم.

مرحله نهم

وقتی سمبوسه ها کاملا سرخ شدند روی حوله می گذاریم تا چربی اضافی آن گرفته شود. سپس سمبوسه ها را در ظرفی که می خواهیم می چینیم سپس با سس مورد نظر سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا