طرز تهیه سوئیس رول خرما +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

چگونه یک رول خرما درست کنیم
رول سوئیسی خرما یکی از شیرینی های خوش طعم و لذیذ است و از پرطرفدارترین رول های سوئیسی به شمار می رود و می توانید آن را خیلی راحت و سریع به روش های مختلف تهیه کنید، این شیرینی برای سرو مناسب است. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه خرما سوئیسی، به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر خرما | |
تاریخ | 1 کیلوگرم |
کره | 25 گرم |
پودر پسته | 1/4 فنجان |
خلال بادام | 1/4 فنجان |
برشتوک | 1/4 فنجان |
مواد لازم برای رج دوم | |
بیسکویت پتی پور | 2 بسته، هر بسته معادل 80 گرم است |
کره ذوب شده | 50 گرم |
شیر عسل | 2 قاشق چایخوری |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
فشار دادن | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل | نصف قاشق چایخوری |
مواد لازم برای رول با سس | |
کره بادام زمینی | 2 قاشق غذاخوری |
ارده | 2 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 1 فنجان |
آجیل | کافی |
چگونه یک رول خرما درست کنیم
مرحله 1: خرما را آماده کرده و کره را آب کنید
برای درست کردن رول سوئیسی با خرما ابتدا خرما را آماده کنید، برای این کار خرما را از وسط نصف کنید و هسته آن را جدا کنید و خرماها را در ظرفی بریزید، سپس در قابلمه کوچکی مقداری کره بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کره ذوب شود. .
مرحله دوم: خرما را با کره مخلوط کنید
سپس کره آب شده را روی خرماها بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و روغن جذب خرما شود سپس مقداری پودر پسته روی مواد بپاشید و هم بزنید سپس مقداری خلال بادام روی مخلوط بپاشید و با هم مخلوط کنید. انجام دادن.
مرحله 3: مواد را مخلوط کنید
سپس مقداری پودر کرن فلیک به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و سپس همه مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط یک بافت یکنواخت شود و تمام مغزها و خرما به خوبی ترکیب و یکدست شوند.
مرحله 4: شکل دهی اولیه خمیر
سپس روی سطح صافی کاغذ پخت بگذارید و خمیر را روی آن قرار دهید سپس خمیر را با دست فشار دهید تا پهن شود و به شکل مربع پهن کنید، دقت کنید که گوشه های کاغذ خالی بماند و از نریزید.
مرحله 5: لایه دوم را با بیسکویت و کره آماده کنید
برای تهیه لایه دوم، بیسکویت های پتی پور را در مخلوط کن یا آسیاب بریزید و پودر کنید، سپس مقداری کره در تابه بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کره آب شود، سپس به بیسکویت ها اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله 6: عسل را اضافه کنید
وقتی کره و بیسکویت خوب با هم مخلوط شدند و کره به خورد بیسکویت ها رفت و بافت مخلوط کمی نرم شد، سپس مقداری عسل به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و خوب هم بزنید تا عسل جذب همه مواد شود. .
مرحله 7: خامه، دارچین و پودر هل را با هم ترکیب کنید
در مرحله بعد مقداری خامه صبحانه را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شود و بافتی یکدست و یکدست به دست آید سپس مقداری پودر دارچین و هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین و پودر هل به مخلوط بپیچد. . بودن
مرحله 8: پودر زنجبیل را اضافه کنید
در مرحله بعد مقداری پودر زنجبیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند و مواد را با دست خوب ورز دهید تا خمیری یکدست و یکدست و نرم به دست آید سپس روی سطح صاف کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر فرم گرفته را روی آن قرار دهید. اجازه دهید.
مرحله نهم: خمیر را پهن کرده و لایه های رول را آماده کنید
سپس خمیر را با دست یا وردنه به اندازه خمیر خرما پهن کنید و به شکل مربع در آورید سپس خمیر را روی خمیر خرما در طرف مقابل کاغذ کره قرار دهید و با دست فشار دهید تا خمیر شود. کاملا تخلیه شده است به خمیر خرما می چسبد و سفت است..
مرحله 10: گرد کنید و در فریزر قرار دهید
سپس به آرامی کاغذ روغنی روی آن را بردارید و سپس خمیر دولایه را با استفاده از کاغذ روغنی زیر خمیر خرما بغلتانید و سپس داخل آن بگذارید و نیم ساعت در فریزر استراحت دهید و استراحت دهید تا سفت شود.
مرحله یازدهم: تهیه سس کره بادام زمینی و آرد
برای تهیه سس رول در ظرفی مقداری کره بادام زمینی بریزید و سپس مقداری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس مقداری خامه شیرینی پزی به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوازدهم: مواد سس را مخلوط کرده و رول را تزئین کنید
سپس مخلوط مواد را با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند و عطر و طعم همه مواد را با هم مخلوط کنید سپس سس رول را طوری بریزید که تمام سطح را بپوشاند و سپس رول را به شکل دلخواه و یکدست در بیاورید. اندازه ها
مرحله 13: تزئین و سرو نهایی
سپس برش های رول را به دلخواه با پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، خلال بادام، شکلات چیپسی یا چند عدد گرد موز یا توت فرنگی تزئین کنید، سپس رول سوئیسی خرما را در ظرف مناسبی قرار دهید. در نهایت خرما سوئیسی را به عنوان یک دسر شیک، مناسب برای پذیرایی و مهمانی ها و یا به عنوان یک میان وعده مقوی و سالم همراه با چای سرو کنید.