آشپزی

طرز تهیه سورملی کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سورملی کباب

طرز تهیه سورملی کباب یکی از غذاهای پرطرفدار در کشورهای دریای سیاه است. این غذا از ترکیب گوشت و ادویه های خوشمزه و سس مخصوص بادمجان تهیه می شود که طعم بی نظیری به آن می دهد. در این دستور پخت سعی شده با کمی تغییر در مواد مورد نیاز، تجربه جدیدی از این غذای سنتی را ارائه دهیم. حالا بیایید مواد تشکیل دهنده را بررسی کنیم.

برای تهیه سورمالی کباب ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید سپس گوشت چرخ کرده، سیر رنده شده، آرد نان، شیر، جعفری و ادویه را در ظرفی با هم مخلوط کنید و خوب مخلوط کنید. این مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس بادمجان، گوجه فرنگی و فلفل را تفت داده و با روغن زیتون، جعفری و سیر له شده برای سس مخلوط کنید. گوشت را از یخچال خارج کرده، کوفته های کوچک درست کرده و در روغن سرخ کنید. در آخر سیخ ها را روی مواد بادمجان قرار دهید و با کره آب شده تزیین کنید و لذت ببرید!

محتویات اصلی اندازه ی
گوشت گاو چرخ شده 500 گرم
پیاز سرخ شده 1 عدد، سرخ شده
سیر له شده 1 قرص
آرد سوخاری پانکو 3 قاشق غذاخوری
شیر نر 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 مشت
ادویه جات (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زیره) کافی
مواد لازم برای سس اندازه ی
بادمجان 5 تکه
فلفل سبز 4 عدد
سیر له شده 1 قرص
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک کافی
کره کافی
جعفری خرد شده کافی

طرز تهیه سورملی کباب

مرحله 1: آماده سازی مواد گوشتی

ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. پیاز رنده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس گوشت چرخ کرده، سیر رنده شده، آرد سوخاری پانکو، شیر، جعفری خرد شده و ادویه را اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کنند.

مرحله 2: سبزیجات را کبابی کنید

بادمجان ها، گوجه فرنگی ها و فلفل ها را خوب بشویید و روی گریل یا در فر قرار دهید تا پخته شوند. سبزی ها را بعد از تفت دادن زیر آب سرد می ریزند و پوست آن ها را جدا می کنند. سپس بادمجان و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید.

مرحله 3: سس بادمجان را آماده کنید

بادمجان و گوجه فرنگی خرد شده را در ظرفی بریزید و کمی نمک اضافه کنید. سپس روغن زیتون، جعفری خرد شده، فلفل تفت داده شده و سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله 4: پخت سیخ

گوشت را از یخچال خارج کنید. داخل تابه ای روغن بریزید و بگذارید داغ شود. مخلوط گوشت را به اندازه یک پرتقال بردارید و به شکل کباب درست کنید. سیخ ها را در تابه بریزید و دو طرف آن ها را سرخ کنید تا کاملا سرخ شوند.

مرحله 5: تزئین و سرو کنید

مواد بادمجان را در ظرف مورد نظر بریزید. سیخ های سرخ شده را روی مواد قرار دهید و در آخر کره آب شده را روی آن ها بریزید. سورملی آماده را با نان تازه یا برنج سرو کنید. نوش جان!

آموزش انواع کباب

  • طرز تهیه ران مرغ کبابی برای مواقع خاص
  • طرز تهیه برشته آجیل؛ نکاتی برای درست کردن کباب خوشمزه
  • طرز تهیه لقمه کباب با خمیر رشته، یک شام ترکی خوشمزه
  • طرز پخت مرغ کبابی در فر برای یک شام راحت و خوشمزه
  • طرز تهیه سس باربیکیو خوشمزه به سبک رستوران های شمالی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا