آشپزی

طرز تهیه سوسیس آلمانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوسیس آلمانی

سوسیس آلمانی یکی از انواع سوسیس های خوش طعم و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد و با روش های مختلف و مواد اولیه بسیار آسان و سریع درست می شود.سوسیس آلمانی در اکثر فست فودها و اغذیه فروشی ها استفاده می شود و طعم فوق العاده ای دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سوسیس آلمانی به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای سوسیس آلمانی
مخلوطی از پای مرغ و سینه 480-500 گرم
تخم مرغ ها را در یخچال بگذارید 1 قطعه
سیر تازه رنده شده 4 عدد قرص
ادویه پاسترامی یا سوسیس آلمانی 25 گرم
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/5 قاشق چایخوری
شیر خشک شور 3 قاشق غذاخوری
ارد 1/5 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1/5 قاشق غذاخوری
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
جوهر دودی 15 قطره
بستنی 5 قاشق غذاخوری
مواد چاشنی سوسیس آلمانی
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سفید 1/2 قاشق چایخوری
فشار دادن 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
ریشه جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
میخک 1/8 قاشق چایخوری
پودر خردل 1/4 قاشق چایخوری
زنان 1/4 قاشق چایخوری
بذر گشنیز 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سوسیس آلمانی

مرحله 1: مرغ را برش داده و منجمد کنید

برای تهیه سوسیس آلمانی ابتدا مقداری سینه مرغ یا پای مرغ یا ترکیبی از هر دو را به قطعات کوچک برش دهید یا در چرخ گوشت چرخ کنید تا کاملا نرم شوند سپس مرغ را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و سپس در فریزر قرار دهید. تا جوجه ها نیمه یخ زده شوند.

مرحله 2: سیر و ادویه ها را اضافه کنید

بعد از اینکه جوجه ها نیمه یخ زدند آنها را در غذاساز می ریزیم و سپس مقداری سیر رنده می کنیم و به آنها اضافه می کنیم و سپس مقداری نمک، پاپریکا، فلفل قرمز و ادویه پاسترامی یا سوسیس آلمانی اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. دقیقه

نکته: به عنوان چاشنی استفاده از پاسترامی توصیه می شود

پاسترامی از چاشنی سوسیس آلمانی خوش طعم تر است، پس بهتر است از پاسترامی استفاده کنید.

مرحله 3: آرد ذرت را اضافه کنید

در حین هم زدن غذاساز را دوبار خاموش کنید و اطراف کاسه را با کفگیر تمیز کنید و مواد را داخل آن برگردانید و دوباره مخلوط کنید سپس کمی آرد ذرت و شیر خشک و تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله 4: روغن، یخ خرد شده و اسانس دود را اضافه کنید

سپس کره مایع را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید، سپس غذاساز را خاموش کرده و ظرف را بردارید و مجدداً 1 دقیقه دیگر مواد را مخلوط کنید، سپس پوره یخ و اسانس دود را به مخلوط مواد اضافه کنید.

مرحله 5: مخلوط را در یخچال بگذارید و سفت کنید

مخلوط مواد را 3-4 دقیقه دیگر هم بزنید تا عطر و طعم همه مواد کاملا مخلوط شود سپس مخلوط آماده شده را در ظرفی ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند و سفت شود. مقاوم باش.

نکته: رنگ سوسیس را بهتر کنید

برای رنگ کردن سوسیس می توانید در آخرین مرحله از مخلوط کردن مواد دو قطره رنگ خوراکی به مخلوط اضافه کنید و یا از پودر لبو استفاده کنید و با مواد مخلوط کنید تا خوش رنگ تر شود، رنگ سوسیس های موجود در بازار است. به دلیل نیترات موجود در آنها

مرحله 6: قیف را با مخلوط پر کنید و هواگیری کنید

بعد از این مدت مخلوط مواد را در قیف سفت بریزید و سپس سر قیف را برش دهید و داخل آن را کاملاً تهویه کنید زیرا روی بافت نهایی سوسیس ها تاثیر زیادی دارد سپس خمیر را داخل محفظه فشار دهید و یک انتهای بدنه را بپیچانید

مرحله 7: انتهای محفظه سوسیس را فشار داده و گره بزنید

سپس یک گره محکم به انتهای غلاف بزنید و خمیر را به سمت انتها فشار دهید تا هوای داخل غلاف گرفته شود و خمیر داخل آن به خوبی فشرده و سفت شود و وقتی مواد داخل غلاف کاملا یکپارچه شد بپیچید. سر دیگر غلاف را با نخ ببندید و محکم ببندید.

مرحله 8: روش جایگزین برای پر کردن پاکت

برای قرار دادن مواد در غلاف ها می توانید از دستگاه بیسکویت ساز نیز استفاده کنید و ابتدا خمیر سوسیس را داخل بیسکویت ساز بریزید و سپس داخل غلاف ها فشار دهید سپس یک طرف غلاف را محکم بپیچید و سپس کاملاً هوا دهید.

مرحله 9: پوسته را تثبیت و تخلیه کنید

سپس طرف دیگر کیف را بپیچید و محکم ببندید، سپس کیف را چند بار از وسط بپیچید تا هوای داخل کاملا خارج شود تا فضای کمتری اشغال شود.

مرحله 10: آماده سازی برای خورش سوسیس

در مرحله بعد برای پخت سوسیس ها یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و یک سبد فلزی روی آن قرار دهید سپس سوسیس ها را در سبد بچینید و سپس درب قابلمه را ببندید و در قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید سوسیس ها دم بکشند.

مرحله یازدهم: سوسیس‌ها را پخته و کناره‌های آن را عوض کنید

بعد از نیم ساعت سوسیس ها را برگردانده و حرکت دهید تا طرف دیگر آن نیز خورش شود.مدت زمان خورش سوسیس از 45 دقیقه تا یک ساعت می باشد.بعد از این مدت ظرف دیگری را با آب و یخ پر کنید تا آب خورش شود. کاملا سرد .

مرحله 12: سوسیس ها را در آب یخ خنک کنید

سپس سوسیس ها را بعد از اینکه خوب تفت دادند، داخل آب یخ قرار دهید و به مدت 5 دقیقه در آب یخ بگذارید و به آنها شوک بدهید، سپس سوسیس ها را از آب یخ خارج کرده و به مدت 7 تا 8 ساعت سرد کنید. یخچال.

مرحله 13: سوسیس را در یخچال بگذارید

بعد از اینکه سوسیس ها خوب در یخچال قرار گرفتند و سفت و چسبناک شدند می توانید آنها را از یخچال خارج کرده و استفاده کنید.این نوع سوسیس ها یک هفته در یخچال و یک ماه در فریزر ماندگاری دارند.

مرحله چهاردهم: سوسیس را سرو کنید

سپس وقتی از سوسیس آلمانی استفاده کردید یک سر ظرف را باز کنید و سوسیس را بیرون بیاورید و به اندازه های دلخواه برش دهید و در کمی روغن مایع سرخ کنید و با نان باگت و گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا