آشپزی

طرز تهیه سوسیس مرغ با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوسیس مرغ

سوسیس مرغ یکی از انواع سوسیس های خوشمزه و خوش طعم است که به راحتی می توانید این نوع سوسیس خوشمزه و سالم را با کمترین مواد موجود و ادویه های مختلف درست کنید و از آن برای تهیه انواع فست فودها و ساندویچ های پرطرفدار استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه سوسیس مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ترکیبی از پای مرغ و سینه 600 گرم
سیر 5 قرص
نشاسته ذرت یا گندم 3 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
یخ 2 قسمت
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
پودر فلفل سیاه و تخم گشنیز کافی
پودر زنجبیل و پودر زیره کافی
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار مورد نظر
پودر آویشن و جوز هندی به مقدار مورد نظر
روکش سوسیس یا سلفون و فویل آلومینیومی کافی

طرز تهیه سوسیس مرغ

مرحله 1: مرغ را مخلوط کنید

ابتدا گوشت مرغ را که ترکیبی از پای مرغ و سینه مرغ است در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پوره کنید و کاملا چرخ کنید و اگر همزن یا غذاساز ندارید می توانید استخوان های مرغ را جدا کنید و گوشت مرغ را با چرخ گوشت چرخ کنید تا یکدست شود.

مرحله 2: سیر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید

در مرحله بعد چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و روی مرغ پوره شده بریزید و دوباره هم بزنید تا عطر سیر پخش شود و کاملا جذب مواد شود سپس نشاسته ذرت یا گندم را روی مواد بریزید و دوباره مخلوط کنید. مخلوط می کنم.

مرحله 3: تخم مرغ ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید

مخلوط باید کاملاً یکدست و خمیری باشد سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا گلوله شوند و کاملاً به مواد جا بیفتند، در این مرحله بافت مخلوط کمی خمیری و نرم و چسبناک می شود.

مرحله 4: یخ را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید

سپس مقداری یخ روی مواد بریزید، دوباره هم بزنید تا یخ کاملا له شود و با مواد مخلوط شود، 2 تکه یخ کوچک کافی است و نیازی به استفاده از یخ زیاد نباشد، یخ داخل مواد پودر شود، و تمام مواد سوسیس فشرده شده و باعث انسجام آن می شود.

مرحله 5: کره مایع را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید

سپس مقداری کره مایع به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مخلوط کاملا نرم و یکدست و یکدست شود.و ملایم باشید.

مرحله ششم: ادویه ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید

سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، پودر زیره، پودر پیاز، پودر سیر، پودر آویشن و جوز هندی است را به ذائقه و ذائقه خود اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه ها به آن کشیده شود. مخلوط

مرحله 7: مخلوط را در یخچال قرار دهید

بعد از اینکه همه مواد کاملا با هم ترکیب شدند و یکدست شدند مخلوط مواد را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب استراحت کند و سفت شود تا طعم همه مواد با هم ترکیب شود و عطر ادویه ها به خورد مرغ برود. طعم

مرحله 8: مخلوط را از یخچال خارج کنید

سپس مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید در این مرحله برای جمع کردن و آماده کردن سوسیس ها می توانید از کیسه کالباسی که می توانید از شیرینی فروشی ها تهیه کنید استفاده کنید و در صورت نبود روکش سوسیس از سلفون استفاده کنید.

مرحله نهم: مواد سوسیس رو داخل سلفون ریختم و رول کردم

سلفون را روی سطح صافی پهن کنید و مقداری از مواد گوشتی را داخل آن بریزید و با دست فرم دهید و به شکل رول به اندازه دلخواه در بیاورید، سلفون باید روی رول را کاملا بپوشاند سپس یک طرف سلفون را سفت کنید.

مرحله 10: سوسیس را داخل سلفون فشرده کنید

حالا گوشت را با دست روی سطح بغلتانید تا کاملا یکدست شود و تمام قسمت های آن یکدست شود سپس در طرف دیگر سلفون هوای داخل را کاملا خارج کرده گوشت را فشرده کنید تا شکل آن به هم نخورد سپس گره بزنید. انتهای دیگر

مرحله یازدهم: رول های سوسیس را داخل فویل آلومینیومی قرار دهید

سپس رول های سلفون را داخل فویل قرار دهید، روی سلفون را با فویل یا فویل آلومینیومی بپوشانید، سپس هر دو قسمت بالا و پایین فویل را بپیچید، به همین ترتیب، همه سوسیس ها را جداگانه آماده کنید، سپس در ظرف بچینید.

مرحله 12: سوسیس ها را در آب جوش بپزید

سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید، روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس رول های سوسیس را در قابلمه بریزید و اجازه دهید به مدت یک ساعت با آب داغ بپزند تا کاملا بپزند و آماده استفاده شوند.

مرحله 13: سوسیس ها را در یخچال قرار دهید

وقتی سوسیس ها خوب پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا سوسیس ها کاملا خنک شوند و به دمای محیط برسند، سپس فویل دور رول ها را باز کنید و سوسیس ها را یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا و خودشان خنک شوند.

مرحله چهاردهم: سوسیس مرغ را برش داده و سرخ کنید

در مرحله بعد اگر می خواهید از سوسیس استفاده کنید، رول ها را به اندازه دلخواه برش دهید، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس سوسیس ها را سرخ کنید تا تمام قسمت های آن کاملا سرخ شود.

مرحله 15: سوسیس را در یخچال نگهداری کنید

برای تهیه انواع فست فودها می توانید از سوسیس و کالباس استفاده کنید، اگر می خواهید سوسیس و کالباس را به مدت طولانی نگهداری کنید، پس از یک روز ماندن در یخچال، سوسیس ها را در فریزر بگذارید و به مدت 3 ماه نگهداری کنید.

مرحله 16: سوسیس مرغ را سرو کنید

در آخر سوسیس مرغ را به عنوان یکی از مواد لازم برای تهیه فست فودها و ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار با خلال گوجه فرنگی، خلال خیار شور، کاهو خرد شده، سس، دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا