آشپزی

طرز تهیه سوهان کنجدی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سوهان کنجدی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کنجد

سوهان سوهان یکی از انواع شیرینی های لذیذ و اصیل ایرانی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کنجد برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کنجد
قند ½ فنجان
کنجد ½ فنجان
کره 1 قاشق غذاخوری
اب 1 قاشق غذاخوری
آجیل مورد نظر برای تزئین

طرز تهیه کنجد

مرحله اول

من آماده می کنم دانه های کنجد خوشمزه در ابتدای کار کنجد را با پوشش نچسب در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس به مدت 5-6 دقیقه خوب سرخ می کنیم تا بوی خامی کنجد گرفته شود.

مرحله دوم

بعد از این مدت، کنجد تفت داده شده را از ماهیتابه خارج کنید، سپس شکر، کره و آب را به تابه اضافه کنید. حالا بدون هم زدن و فقط با تکان دادن تابه کمک می کنیم شکر کاملا آب شود و کاراملی شود.

سطح سوم

بعد از اینکه شکر کاراملی شد، کمی هم بزنید و بلافاصله کنجد را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. حالا سطح مورد نظر را با کمی روغن آغشته می کنیم.

مرحله چهارم

فایل را با پشت کاردک فشار می دهیم تا به اندازه و قطر دلخواه برسد سپس مغزهای مورد نظر را روی کنجد می ریزیم و دوباره با پشت کاردک فشار می دهیم تا مغزها به فایل بچسبد. حالا به اندازه دلخواه برش میزنیم.

مرحله پنجم

سپس فایل کنجد را در دمای محیط استراحت می دهیم تا کاملا سفت شود. بعد از سفت شدن خلال آن را له می کنیم و در ظرف دلخواه می ریزیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا