طرز تهیه سوپ مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سوپ مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سوپ مرغ
سوپ مرغ یکی از خوشمزه ترین و بین المللی ترین پیش غذاهاست که طرفداران زیادی دارد برای دیدن آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر |
|
سینه مرغ | 400 گرم |
پیاز | 2 عدد |
هویج | 3 عدد |
سیب زمینیها | 2 عدد |
برنج نیم دانه | ½ فنجان |
اب | 4 لیوان |
رشته فرنگی | 1 مشت |
گشنیز | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | کافی |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
دانه هل و چوب دارچین | کافی |
طرز تهیه سوپ مرغ
مرحله اول
به سوپ مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را با کمی آب در قابلمه مناسبی قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم سپس 1 عدد پیاز را به همراه مقداری زردچوبه در قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت 45 دقیقه بپزد.
مرحله دوم
بعد از آن برنج نیم دانه را با آب و کمی روغن مایع و نمک در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به صورت پوره در بیاید و مانند پوسته زرد شود، سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و در ظرف می ریزیم. قابلمه جدا با جوشاندن می پزیم.
سطح سوم
حالا پیاز باقی مانده را نگینی خرد کرده و در تابه مناسبی با کمی روغن بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس نمک و فلفل سیاه و دارچین و هل را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید. سرخ کردن.
مرحله چهارم
سپس سینه های مرغ را با چنگال رنده کرده و با پیاز داغ به تابه اضافه می کنیم و به همراه پیاز داغ و آب مرغ به برنج اضافه می کنیم. حالا سیب زمینی های پخته شده را از قابلمه خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
مرحله پنجم
در آخر پوست هویج را جدا می کنیم و همراه با سیب زمینی ها درشت رنده می کنیم و به محصولات داخل قابلمه اضافه می کنیم سپس سوپ را روی حرارت ملایم می گذاریم و می جوشانیم تا خوب غلیظ شود.
مرحله ششم
در این مرحله رشته ها را به همراه جعفری خرد شده به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس اجازه دهید رشته ها کاملا نرم شوند. در آخر سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان.
5
2