طرز تهیه سوپ هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سوپ هویج
سوپ هویج یکی از پیش غذا های خوشمزه بین المللی است که طعم خاص و بسیار جذابی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ هویج برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پیاز | 1 قطعه |
هویج | 8 عدد |
سیب زمینیها | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
زنجبیل | 1 قاشق مرباخوری |
کرم رنگ | 100 گرم |
آب مرغ | 1 لیتر |
نمک، فلفل سفید | کافی |
بذر گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سوپ هویج
مرحله اول
برای تهیه سوپ هویج خوشمزه ابتدا هویج را بشویید سپس پوست آن را بگیرید و حلقه حلقه کنید. سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و سپس آن را شسته و به قطعات کوچک برش می دهیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را پوست گرفته و سپس شسته و به قطعات متوسط خرد می کنیم. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود.
سطح سوم
در این مرحله پیاز را با هویج و سیب زمینی در قابلمه بریزید سپس تفت دهید تا سبزی ها سبک شوند. سپس شله های سیر را جدا می کنیم، سپس آن را ریز خرد می کنیم و در قابلمه می گذاریم.
مرحله چهارم
حالا پوست زنجبیل تازه را جدا می کنیم سپس آن را ریز رنده می کنیم و به قابلمه با سبزیجات اضافه می کنیم. سپس دانه های گشنیز را در هاون و هاون بریزید، سپس بکوبید تا دانه های گشنیز پودر شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله نمک و فلفل سفید و پودر گشنیز را داخل قابلمه می ریزیم سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا طعم و عطر ادویه ها خارج شود. سپس آب مرغ را در قابلمه بریزید و سپس سوپ را بجوشانید.
مرحله ششم
حالا وقتی آش به جوش آمد درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم سبزیجات کاملا بپزند و نرم شوند. سپس وقتی سبزیجات کاملا پخته شدند، سوپ را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله خامه صبحانه را به سوپ پوره شده اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا خامه در سوپ پوره شده حل شود. سپس پوره هویج را دوباره داخل قابلمه برمی گردانیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هشتم
در آخر اجازه دهید سوپ به مدت 5 دقیقه بجوشد. بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش کنید سپس سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری تزئین کنید. نوش جان.