طرز تهیه سوپ کدو سبز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سوپ کدو سبز
آش کدو حلوایی یکی از انواع پیش غذای خوش طعم و لذیذ است که با روش ها و مواد مختلفی تهیه می شود.این سوپ خوشمزه بافتی نرم و لطیف دارد و می توان آن را به عنوان یک غذای ساده، رژیمی و غنی میل کرد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه سوپ کدو سبز در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
کدو سبز | 3 عدد بزرگ |
سیب زمینی متوسط | 1 قطعه |
جو پرک | 1/2 فنجان |
سیر کوچک | 1 قرص |
سوپ مرغ | 7 تا 8 فنجان |
شیر نر | 1 و 2.1 فنجان |
نمک و فلفل | کافی |
پودر پیاز | کافی |
پودر پونه کوهی (کیک ترکیه) | کافی |
کره | 25 گرم |
عصاره مرغ | 1 قطعه |
ذرت | 1/3 فنجان به میزان دلخواه |
آب لیمو ترش | کافی |
کرم رنگ | کافی |
طرز تهیه سوپ کدو سبز
مرحله 1: آماده کردن کدوها
به طرز تهیه سوپ کدو سبز ابتدا کدوها را تمیز بشویید و بدون اینکه پوست آنها را بردارید، آنها را ریز خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید، سپس در قابلمه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس کدوها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. .
مرحله 2: سیر و سیب زمینی را اضافه کنید
سپس سیر ریز خرد شده یا رنده شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر گرفته شود و مخلوط می شود سپس سیب زمینی های پوست کنده و شسته شده را با رنده درشت رنده می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.
مرحله 3: پخت با بلغور جو دوسر و آب مرغ
سپس جوی را که از نیم ساعت قبل در آب خیس کرده بودید به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس آب مرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و حدود 45 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید همه چیز بپزد. مواد خوب با هم
مرحله 4: مخلوط کردن و اضافه کردن ادویه جات ترشی جات
سپس سوپ را با همزن یا همزن خوب هم بزنید تا بافت یکدست شود و سپس نمک، فلفل و به دلخواه پودر پیاز و پودر پونه کوهی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد و عطر مخلوط شود. ادویه در سوپ
مرحله 5: شیر و کره را اضافه کنید
سپس شیر را روی مواد بریزید و هم بزنید تا همه مواد کاملا مخلوط شوند سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود و با همه مواد مخلوط شود سپس آب مرغ را به دلخواه و به سلیقه خود اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 6: ذرت کنسرو شده را اضافه کنید
وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند و سوپ چندین بار به جوش آمد، کنسرو ذرت را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد از دو دقیقه که طعم و عطر همه مواد کاملا مخلوط شد و سوپ خوب پخته و جا افتاد، خاموش می کنیم. قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 7: سرو سوپ و تفت دادن پول بیبر
سپس آش کدو حلوایی را در ظرف مناسبی صاف کرده و سپس داخل تابه مقداری کره یا روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و سپس در بخار فلفل ریخته و چند ثانیه تفت دهید و سپس روی تابه بریزید. سوپ و تزیین آن را انجام دهید.
مرحله هشتم: تزیین و سرو نهایی سوپ کدو سبز
همچنین می توانید روی سوپ را با خامه و چند برگ نعناع، شوید و گشنیز تزیین کنید و سپس چند برش لیموی تازه را در کنار ظرف قرار دهید و سوپ کدو سبز را به عنوان یک پیش غذای سالم و مقوی یا یک غذای ساده سرو کنید. رژیم.