طرز تهیه سیاه واویشکا با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه چرنا واویشکا
سیاه واویشکا یکی از غذاهای لذیذ، لذیذ و اصیل گیلانی است که درست کردن آن بسیار آسان است، می توانید این غذای لذیذ را با اردک یا مرغ درست کنید و به عنوان یک غذای لذیذ و محلی برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه سیاه واویشکا به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
اردک محلی | 1 قطعه |
پیاز بزرگ خرد شده | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی درشت خرد شده | 2 تا 3 عدد |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
دانه های انار ترش | 2 قاشق غذاخوری |
دانه های ترش، شیرین یا شیرین انار برای تزیین | کافی |
نعنا، شوید و ریحان تازه برای تزیین | کافی |
طرز تهیه چرنا واویشکا
مرحله 1: پختن اردک
ابتدا اردک یا مرغ محلی را تمیز بشویید سپس بدون اینکه اردک را ببرید داخل قابلمه بریزید و مقداری آب روی آن بریزید و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید سپس روی حرارت متوسط قرار دهید تا اردک گرم شود. کاملا پخته شده
مرحله 2: پیاز را خرد کنید
بعد از حدود 1 تا 2 ساعت مرغ پخته شده و بافت آن نرم و پنبه ای می شود سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و به قطعات کوچک خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تا روغن داغ شود
مرحله 3: پیاز و زردچوبه را تفت دهید و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید
سپس پیاز را در تابه ریخته با روغن تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ زردچوبه باز شود و پیاز طلایی شود سپس مقداری رب گوجه فرنگی روی مواد بریزید.
مرحله چهارم: پخت پوره گوجه فرنگی و رب انار
سپس کمی رب گوجه فرنگی تفت دهید تا رنگ رب روشن شود، خوب تفت دهید و بوی خامی آن گرفته شود، سپس کمی رب انار خالص به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید و کمی تفت دهید، بنا به ذائقه خود می توانید از رب انار استفاده کنید. استفاده و خامه ترش.
مرحله پنجم: ادویه ها را چرخ کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید
اگر از رب انار ترش استفاده می کنید کمتر بریزید، سپس کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا مواد مخلوط شوند، پس از اینکه مرغ یا اردک خوب پخته شد، تابه را از روی حرارت بردارید. گذشته از.
مرحله 6: گوشت اردک و آب اردک را آسیاب کنید
سپس اردک را به صورت دلخواه به قطعات کوچکتر برش دهید سپس در تابه را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا عطر و طعم همه مواد کاملا مخلوط شود سپس مقداری از آب اردکی را که پختید روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید. .
مرحله هفتم: دوباره گوشت اردک را بپزید و دانه های انار را اضافه کنید
سپس در تابه را ببندید، اجازه دهید تکه های اردک به همراه بقیه مواد برای چند دقیقه بپزند و طعم مخلوط مواد توسط مرغ ها خورده شود، وقتی مخلوط کمی غلیظ شد، تابه را خارج کرده و مقداری به آن اضافه کنید. دانه های انار ترش یا ملاس را به مواد داخل آن اضافه کنید. تابه را اضافه کنید.
مرحله هشتم: از روی حرارت بردارید و با پیازچه سیاه تزئین کنید
بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و سپس واویشکا سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با دانه های انار و چند برگ نعناع و ریحان و شوید تازه تزیین کنید و سپس برنجی که در ظرف پختید. در همان زمان در ظرف بریزید. سپس سیاه واویشکا را به عنوان یک غذای محلی و خوشمزه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی، دارچین و تزیینات سرو کنید.