طرز تهیه سیب زمینی آلفردو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سیب زمینی آلفردو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سیب زمینی آلفردو
سیب زمینی آلفردو یکی از انواع پیش غذای خوشمزه، خوش طعم و پرطرفدار است که تهیه آن بسیار آسان است، می توانید از این نوع سیب زمینی به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کنید، سیب زمینی سرخ شده با سس آلفردو طرفداران زیادی دارد. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد طرز تهیه سیب زمینی آلفردو، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
آب برای آب پز کردن سیب زمینی | کافی |
نمک برای آب پز کردن سیب زمینی | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون یا روغن کنجد | کافی |
پودر آویشن و سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1/2 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سس آلفردو | مقدار مواد |
قارچ خرد شده | 10 عدد |
کره | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
شیر نر | نصف فنجان |
کرم رنگ | 2/3 کیسه 200 گرمی |
جوز هندی | خیلی کوچک |
پنیر پارمسان | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سبز داغ یا شیرین پر شده | 1 قطعه |
پارمزان برای سس | کافی |
طرز تهیه سیب زمینی آلفردو
مرحله 1: سیب زمینی ها را بشویید و برش دهید و آب را در یک قابلمه بجوشانید
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و خشک کنید سپس هر کدام از آن ها را بدون تماس با پوست به 8 قسمت تقسیم کنید سپس داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله 2: سیب زمینی ها را در آب جوش بپزید و آبکش کنید
سپس داخل آب در حال جوش مقداری نمک بریزید و هم بزنید سپس سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا نیم پز و کمی نرم شوند سپس سیب زمینی ها را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.
مرحله 3: روغن زیتون یا روغن کنجد را به سیب زمینی ها اضافه کنید
وقتی آب اضافی سیب زمینی ها رفت، مقداری روغن زیتون بریزید، به جای روغن زیتون می توانید از روغن کنجد استفاده کنید تا سیب زمینی ها کاملا با روغن زیتون یا کنجد آغشته شوند.
مرحله چهارم: ادویه ها را به سیب زمینی ها اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید
سپس ادویه ها را که شامل نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و پاپریکا است، روی سیب زمینی ها بریزید، آنقدر هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و ادویه ها با همه سیب زمینی ها ترکیب شوند، سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید. سیب زمینی را تمیز نگه دارید.
مرحله 5: سیب زمینی ها را در تابه بریزید و در فر قرار دهید و سیب زمینی ها را بپزید.
سپس سیب زمینی ها را در سینی فر قرار دهید و پهن کنید، سپس سینی را در فر کاملا گرم شده به مدت یک ربع قرار دهید، دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید سیب زمینی ها کاملا بپزند و نرم شوند.
مرحله ششم: قارچ ها را بشویید و خلال کنید و ماهیتابه را روی اجاق بگذارید
در همین حین برای تهیه سس آلفردو قارچ ها را بشویید، خشک کنید، ساقه ها را جدا کنید، سپس قارچ ها را به صورت حلقه های ضخیم حلقه کنید و کنار بگذارید، سپس یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا داغ شود.
مرحله هفتم: کره را در تابه آب کنید و قارچ ها را در آن سرخ کنید
سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا روغن کاملا در ماهیتابه آب شود سپس قارچ ها را در ماهیتابه بریزید و حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ ها نشتی نداشته باشند سپس با روغن آب شده کمی نمک تفت دهید. و روی قارچ ها فلفل می پاشند و همزمان سرخ می شوند.
مرحله هشتم: شیر و خامه را به قارچ ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید
وقتی قارچ ها خوب سرخ شدند و عطر ادویه ها پخش شد، کمی شیر داخل تابه بریزید و با قارچ مخلوط کنید، سپس کمی خامه به مواد داخل تابه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. خوب با هم مخلوط شده و بافت فرم با دست.
مرحله نهم: جوز هندی را به مواد داخل تابه اضافه کنید
سپس اجازه دهید مخلوط مواد شروع به جوشیدن کند، چند دقیقه بپزد، غلظت مواد کم کم زیاد می شود، وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، مقدار کمی جوز هندی را با رنده ریز رنده کنید، به مواد اضافه کنید. تابه و با آنها خوب مخلوط کنید.
مرحله 10: پنیر پارمزان را به مخلوط سس آلفردو اضافه کنید
سپس مقداری پنیر پارمزان را به مواد داخل تابه اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، پنیر آب شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه سیب زمینی ها در فر خوب پخت و پختند، آن را کنار بگذارید. سینی را از فر خارج کنید
مرحله یازدهم: سیب زمینی ها را در بشقاب سرو قرار دهید و سس آلفردو را اضافه کنید
سپس سیب زمینی های سرخ شده را در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید، سس آلفردو را روی سیب زمینی های پخته شده بریزید، مقداری فلفل سبز را شسته، خشک کنید، حلقه ای برش دهید و ریز، سس آلفردو را بریزید و بازی کنید.
مرحله 12: آلفردو را تزئین کرده و سرو کنید
سپس روی سس آلفردو مقداری پارمزان بپاشید و تزیین کنید، سپس سیب زمینی آلفردو را به عنوان یک پیش غذای سالم و خوشمزه یا یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی ها و مهمانی ها با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.
5
2