آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سیب زمینی تند

سیب زمینی تند یک پیش غذای رستورانی ساده و خوشمزه است که در دستور العمل های مختلف برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله آماده شده است. طرز تهیه سیب زمینی تند برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 5 تکه
سیر 2 قرص
پودر فلفل سیاه، فلفل قرمز و فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک کافی
مواد لازم برای سس
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
سیر 2 قاشق چایخوری
پوست لیموی تازه 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
فلفل ½ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه سیب زمینی تند

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی تند معمولی ابتدا سس سیب زمینی را آماده کنید، برای این منظور سس مایونز، پوست لیمو و آب لیموی تازه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا پوست سیر را جدا می کنیم و سپس می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم. در مرحله بعد سیر، نمک و فلفل را به سس مایونز اضافه کنید، سپس مخلوط کنید تا سس مخلوط و یکدست شود.

سطح سوم

در این مرحله سس را در یخچال می گذاریم تا طعم ها با هم مخلوط شوند. سپس پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و می شوییم و سپس در قابلمه آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه دهید سیب زمینی ها به مدت 20 دقیقه در آب بمانند تا نیم پز شوند. توجه داشته باشید که سیب زمینی ها کاملا پخته و نرم نیستند. سپس بعد از 20 دقیقه سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه دهید سیب زمینی ها کاملا خنک شوند سپس آن ها را به صورت نگینی درشت برش دهید. سپس پوسته های سیر را جدا می کنیم و سپس می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله ششم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن زیتون داخل آن می ریزیم و بلافاصله سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر گرفته شود. سپس پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به سیر اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله که ادویه ها سرخ شدند، سیب زمینی های خرد شده را به همراه آبلیموی تازه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها کمی سرخ شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.

مرحله هشتم

در آخر سیب زمینی های تند را در بشقاب مورد نظر قرار دهید سپس سس مخصوص را از یخچال خارج کرده و در ظرف مناسبی همراه با سیب زمینی های تند سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا